Till undermeny Karta Kontakt

Lediga jobb

Välkommen att söka jobb i Knivsta kommun

 

 

 

 • Fritidspedagog

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-04-28 Segerstaskolan Arbetsbeskrivning Som fritidspedagog på Segerstaskolan ansvarar du tillsammans med övrig personal för verksamheten på fritidshemmet. Du ingår i ett F-3 arbetslag och samarbetar och organiserar verksamheten med elevernas bästa i fokus. Som person har du ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever växa och utvecklas. Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamheten är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Du utvecklar och driver din avdelning tillsammans med de andra i arbetslaget. Du brinner för att synliggöra lärandet i fritidshemmet och för att hitta kreativa vägar för detta. Du ser möjligheterna för pedagogiskt arbete med Ipad och datorer. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt på samarbete i arbetslaget och därför är det viktigt att du är en lösningsinriktad lagspelare och har lätt för att samarbeta.
 • Avlösare och ledsagare

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2017-04-30 Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare eller avlösare för barn och ungdomar med särskilda behov. Ledsagarens roll är att följa med till och från aktiviteter utanför hemmet, exempelvis simning, gymträning eller biobesök. Som ledsagare möjliggör du sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden. Föräldrar till barn med funktionsnedsättning behöver ibland avlastning. En avlösare kan möjliggöra att dessa personer får tid att koppla av eller genomföra aktiviteter på egen hand. Som avlösare arbetar du i hemmet med att tillfälligt överta omvårdnaden.
 • Kontaktperson till en 47-årig man

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-04-30 En kontaktperson är inte en professionell vårdare utan en medmänniska, någon att tala och umgås med. Det viktiga i kontakten är ett ömsesidigt förtroende och att båda parter känner trygghet i kontakten. I uppdraget ingår att ses en gång i veckan, vardagskväll eller helg. Kontaktpersonen är den som är drivande och håller kontakten för att träffarna ska bli av. Aktiviteterna styrs efter kundens önskemål. Då vi eftersträvar trygghet och kontinuitet för våra kunder önskar vi att den som söker har möjlighet att ta uppdraget under längre tid. Vi söker en kontaktperson till en man i Knivsta. Önskemålen är att du är i ungefär samma ålder samt gärna delar samma intressen som litteratur, schack och musik.
 • Tim vik. Undersköterska med körkort

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2017-04-30 Att arbeta inom hemtjänst i äldreomsorgen innebär att träffa andra människor och vara ett stöd i deras vardag. Arbetet utförs i hemmen. Insatserna varierar från enklare hushållssysslor till mer omfattande personlig omvårdnad och hälsosjukvård. Äldreomsorgen ska präglas av respekt för den personliga integriteten, ett gott bemötande och lyhördhet för den äldres individuella behov och önskemål.
 • Undersköterska till Gemensam nattpatrull

  Tillsvidareanställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-04-30 Som undersköterska på natten arbetar du tillsammans med dina kollegor för att se till att våra äldre får en trygg tillvaro. Du kommer att ha en stor variation i arbetet där ingen natt är den andra lik. I arbetet kommer du dels att få möjligheten att hjälpa våra brukare med följande: Natt tillsyn, medicinering, nödvändiga vårdinsatser, besvara och hjälpa till vid nödlarm. Arbetet kommer även att innebära dialog med brukare och anhöriga samt viss dokumentation
 • Sommarvikarier inom Äldreomsorg/Hemtjänst och personlig assistans

  Tidsbegränsad anställning Heltid / deltid Sista ansökningsdatum: 2017-04-30 Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb med mycket goda möjligheter till fortsatt arbete? Vi erbjuder ett stimulerande arbete inom några av Sveriges största framtidsyrken, där din arbetsinsats gör skillnad och har en stor betydelse för anda människors livsglädje Vi söker nu sommarvikarier inom följande yrkesgrupper: • Vårdbiträde • Undersköterska • Personlig assistent Som undersköterska och vårdbiträde inom Knivsta kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att utveckla och stödja personer så att de har möjligheten att leva ett självständigt liv. Du hjälper dem i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, städning, måltidsstöd och socialt umgänge samt delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering. Som personlig assistent inom Knivsta kommun arbetar du enligt Lagen för stöd och service till funktionshindrade. Du arbetar i brukarens hem och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, städning, måltidsstöd och socialt umgänge samt delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering. Semesterperioden är juni till augusti och vi söker sommarvikarier till dag, kväll, natt och helg. Alla sommarvikarier får ett bra och hjärtligt bemötande och i år satsar vi på en gedigen gemensam introduktion, gemensam utbildning och möjligheten att gå dubbelt med en senior kollega i upp till fem arbetspass. Ni anställs med månadslön eller timvikariat med mycket goda möjligheter till fortsatt anställning efter sommaren. Ni som anställs med månadslön från vecka 26 till vecka 33 får även 600 kronor i friskvårdsbidrag. Har ni särskilda semesterönskemål så ska vi i den utsträckning det är möjligt att försöka tillgodose dem.
 • Undersköterska till personlig assistans

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-01 Din uppgift är att vårda en äldre man med Parkinsons sjukdom. Han är i stort behov av omvårdnad och har medicinsk utrustning. Som assistent jobbar du i brukarens hem.
 • Barnskötare Spillkråkans förskola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-01 Du får vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med engagerade pedagoger. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation som bygger på att vara nyfiken på barnens intressen och tankar, göra lärandet synligt i verksamheten och samtidigt arbeta hand i hand med förskolans läroplan. Vi arbetar ständigt i olika projekt, det kan vara både i den stora gruppen och i den mindre gruppen.
 • Vikarier timanställning förskola

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2017-05-03 Arbete i barngrupp på förskolorna och/eller lokalvård samt mottagningskök (ej matlagning).
 • Kontaktperson åt kille i 30 års åldern

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-05 Vi söker dig som är intresserad av att bli kontaktperson till en kille i trettioårsåldern boende i centrala Knivsta. I uppdraget som kontaktperson är du en kompis (medmänniska) med stort engagemang som vill genomföra olika aktiviteter och träffas regelbundet 1 gång i veckan. Kontaktpersonen är gärna lite drivande för att träffarna ska bli av. Aktiviteterna styrs av kundens önskemål och kan bl.a. vara att umgås över en fika, gå på restaurang/café, gå på bio eller andra kulturella evenemang, laga mat tillsammans och/eller filmkväll hemma. Plats för träffarna kan variera mellan Knivsta, Uppsala och Stockholm beroende på aktivitet.
 • Vikarierande Barnskötare

  Tidsbegränsad anställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-05 Sedvanliga förskoleuppgifter.
 • Lärare åk 4-6 sv och so, Högåsskolan

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-10 Klasslärare och med viss undervisning av sv, so i andra klasser. Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i nära samarbete med elever och kollegor.
 • Lärare åk 4-6 ma och no, Högåsskolan

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-10 Klasslärare och med viss undervisning av ma, no i andra klasser. Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i nära samarbete med elever och kollegor.
 • Ängbyskolan söker glad och noggrann lokalvårdare

  Tillsvidareanställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-12 Du kommer tillsammans med vår nuvarande lokalvårdare sköta såväl den dagliga städningen som storstädningar i Ängbyskolans lokaler.
 • Skoladministratör Ängbyskolan

  Tillsvidareanställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-12 Som skoladministratör är du "spindeln i nätet". Du skall bistå så väl rektor som medarbetare med administrativ hjälp. Du fungerar som en kontaktperson både internt och externt och är i många fall ett ansikte utåt. Exempel på arbetsuppgifter: Elevregistrering, vikarieanskaffning, administrera scheman, kontrollera och rapportera personalfrånvaro/ närvaro inför lönearbetet, bistå rektor med övrigt administrativt stöd så som uttag av statistik, skoldokumentation, arkivering mm.
 • Lärare ma/NO

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-12 Planera, genomföra och följa upp undervisning i matematik och NO i åk 7-9 samt mentorskap. Deltagande i arbetslag, ämneslag och skolutveckling.
 • Lärare Sp/IDH åk 7-9 Thunmanskolan

  Tidsbegränsad anställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-12 Planera, genomföra och följa upp undervisning i spanska och idrott och hälsa samt mentorskap. Deltagande i arbetslag, ämneslag och skolutveckling.
 • Lärare Hem- och konsumentkunskap åk 7-9 Thunmanskolan

  Tidsbegränsad anställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-12 Planera, genomföra och följa upp undervisning i hem- och konsumentkunskap åk 6-9 samt mentorskap. Deltagande i arbetslag, ämneslag och skolutveckling.
 • Byggnadsinspektör

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-14 Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen handläggning av den tekniska delen i bygglovsprocessen samt visst tillsynsarbete enligt plan-och bygglagen. I tjänsten ingår även föredragning av ärenden i bygg- och miljönämnden, administration samt information och rådgivning till allmänheten.
 • Förskollärare Skutans förskola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-17 På Skutans förskola finns många engagerade duktiga förskollärare och barnskötare och vi jobbar med reggio emilia inspirerat arbetssätt. Vi ser därför gärna att även du är intresserad av att arbeta utifrån reggio emilias pedagogiska förhållningssätt. Att utveckla inspirerande och utmanande lärmiljöer, följa barnen i projekt och jobba med pedagogisk dokumentation är utmärkande för arbetet på förskolan. Vi har en fin och inspirerande utemiljö och gård och närhet både till centrum och skog och natur. På Skutan råder god stämning och stort engagemang i arbetslagen. Här råder samarbetsvilja och man tar tillvara på allas kompetenser och jobbar tillsammans för att utveckla verksamheten. Vi ser fram emot att ta emot en förskollärarkollega till vår förskola som vill vara med och utveckla vår fina verksamhet tillsammans med oss framöver! Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad och dig med lite mer erfarenhet att söka tjänsten! Varmt välkommen att höra av dig till mig för ytterligare information! Vi ser fram emot din ansökan!
 • Lärare åk 4-6 Långhundra skola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-21 Arbetet innebär mentorskap och undervisning i åk 6. I arbetsuppgifterna ingår även undervisning i åk 4 och 5 beroende på ämnesbehörigheter. Två lärare ansvarar huvudsakligen för undervisningen i åk 4-6.
 • Samordnare Personlig Assistans

  Tidsbegränsad anställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-22 Samordnaren för personlig assistans lägger scheman, bemanningsplanering, tidrapportering till lönesystem och försäkringskassan, och ansvarar för administrativa uppgifter kring personal och brukare. Du jobbar med annonsering och rekrytering av personal som assistenter, ledsagare, kontaktpersoner, avlösare mfl. Inom enheten fungerar du också som ersättare för kollegor i administrativa uppgifter kring daglig verksamhet (bemanning, schema mm) Du är duktig på kommunikation och att uttrycka dig i tal och skrift, du gillar struktur och planering. I din roll är du delaktig och bidrar till verksamhetsutveckling.
 • Trafikplanerare

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-28 Som trafikplanerare arbetar du främst med trafikplanering på lång sikt, samt ansvarar för förankring, planering och genomförande av antagna planer och program inom kommunen. Tillsammans med trafikingenjören på enheten har du ett övergripande ansvar för trafiksäkerhet och framkomlighet på kommunens vägnät och i din roll ingår att utreda trafikfrågor och svara på remisser av trafikpolitisk karaktär. I rollen ingår det även att ta fram förstudier och arbeta med projektutveckling i tidiga skeden av planeringen. Som trafikplanerare är du kommunens kontaktperson mot Kollektivtrafikförvaltningen UL, Trafikverket, Regionkontoret samt andra aktörer i länet. Vi önskar även att du i rollen som trafikplanerare tar en aktiv roll för att effektivisera transportsystemet genom att arbeta med beteendepåverkande åtgärder. Vidare kommer du att vara kommunens representant i olika samarbetsforum, såsom ABC-samarbetet, Forum för fysisk planering (FFFP) m.fl. Du kommer också ha en del kontakt med kommuninvånare, i form av svar på önskemål och synpunkter beträffande trafik. Du kommer att få en utvecklande roll i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare. Välkommen till Knivsta – där framtiden bor!
 • Planchef

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-28 Som planchef blir du en nyckelperson i arbetet med att bygga en modern småstad och mötesplats för ett hållbart samhälle i samverkan med en levande landsbygd. Vidare har du ett stort ansvar för kommunens samhällsplanering och övergripande gestaltning. Som planchef kommer du att ha verksamhets-, budget- och personalansvar för en kompetent grupp med planarkitekter, miljöplanerare och översiktsplanerare. Du ansvarar för att arbetet på enheten utförs enligt satta tidplaner, med god kvalitet och hög servicegrad. Vidare har du ett samordningsansvar för kommunens kommande och pågående detaljplanering. Planchefen svarar också för att, tillsammans med Exploateringschef och Samhällsbyggnadschef, upprätthålla en förtroendefull dialog med privata och offentliga aktörer, däribland kommunens övriga kontor samt politik. Du rapporterar direkt till Samhällsbyggnadschefen och ingår i Samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp. Du kommer att få ett arbetsledande uppdrag i en stimulerande miljö med engagerade medarbetare. Välkommen till Knivsta – där framtiden bor!
 • Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-05-31 Att arbeta som fritidspedagog
 • Musiklärare åk 1-9, Alsike skola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2017-06-05 Att arbeta som musiklärare för elever i åk 1-9.
 • Senast uppdaterad 9 mar 2017