Säg hej till Kultur och fritid

2018-04-11

Lena Malmborg och Catrine Wermeline på cykel i kommunhuset

Lena Malmborg, samordnare på Kultur- och fritidskontoret får skjuts av Catrine Wermeline, sim och sporthallschef på Hälsohuset. Cykeln kommer användas i verksamheten så håll utkik!

Från onsdag den 11 april till onsdag den 18 april flyttar delar av Kultur- och fritidskontoret in i utställningsrummet i Knivsta kommunhus. Under en vecka kommer medarbetarna ha sina kontorsplatser här och jobba på som vanligt. Knivstaborna är välkomna att titta förbi för att ställa frågor om Knivsta Centrum för idrott och kultur, föreningsbidrag, kommunens konst, ungdomsverksamheten, Kulturskolan, biblioteket eller annat som rör kultur och fritid.

Dialog och mötesplats

- Vi vill bygga bygga relationer, informera och ha en dialog med Knivstaborna. Det här är ett sätt att bli mer fysiskt tillgängliga och det ska vara lätt att slinka in här och prata lite och ställa frågor. I en allt mer digitaliserad värld tror vi på behovet av fysiska mötesplatser. En sådan mötesplats hoppas vi ju att Knivsta Centrum för idrott och kultur, som byggs just nu, kommer att bli, berättar Lena Malmborg, samordnare på Kultur- och fritidskontoret.

Varje dag klockan 15 - eller på allmän begäran – kommer det ges en lägesrapport kring Knivsta Centrum för idrott och kultur. Under flera av dagarna arrangeras det lunchkonserter med fri entré i kommunhuset – först ut på torsdag den 12 april klockan 12.15 är folkmusiktrion Lyset i Forsen. Det blir tävlingar och andra överraskningar – programmet finns att läsa i kommunens kalendarium på webben.

Ny Facebook-sida för Kultur och fritid

Samtidigt passar Kultur- och fritidskontoret på att tipsa om sin nya Facebooksida som lanserades för bara någon vecka sedan.

- Här kommer vi berätta om det som händer inom kultur och fritid i kommunen, det blir en samlingssida. Så vill man hänga med och ta del av bra tips så rekommenderar vi att man följer oss, sidan heter ”Knivsta Kultur och fritid”, berättar Lena Malmborg.

Lena Malmborg välkomnar in i utställningsrummet i kommunhuset
Lena Malmborg är samordnare på Kultur- och fritidskontoret i Knivsta. Kom till utställningsrummet i Knivsta kommunhus den kommande veckan och ställ frågor, lämna dina åsikter och diskutera.

• Senast uppdaterad 11 apr 2018