Bli språkvän - och lär känna en ny person i Knivsta

2018-02-13

Flaggor_bli_språkvän

Vill du snacka med en ny knivstabo? Anmäl dig att bli språkvän!

Genom att bli språkvän har du möjlighet att på ett kravlöst och roligt sätt lära känna en annan person som också bor i Knivsta kommun.
Du som har bott ett tag i Sverige och känner dig bekväm med att prata svenska, matchas ihop med en som är ny i Sverige och Knivsta och som kan lätt svenska.

Tillsammans får ni möta någon som ni annars kanske inte hade mött, få nya erfarenheter och kanske en ny vän. Ni gör olika aktiviteter medan ni pratar svenska och lär känna varandra. Vi matchar ihop er som vi tror kan ha roligt ihop utifrån era intressen och livssituation.

Det är du och din språkvän som tillsammans bestämmer vad ni vill hitta på, hur ofta och hur länge ni vill träffas. Gå på promenader i vår vackra natur, ta en fika på ett språkkafé eller gör något annat som ni finner roligt och intressant. I första hand umgås ni och har roligt tillsammans. Det är en frivillig relation.

Om du vill veta mer om språkvän eller anmäla dig som språkvän, hittar du all information på knivsta.se, sök på språkvän.
Eller ring till Kontaktcenter, 018-34 70 00 och be att få prata med den person som vet mer
språkvänsprojektet.

Informationstillfälle för dig som är nyfiken

Välkommen till vårt informationstillfälle hos Kontaktcenter i
Kommunhuset, den 19 februari, klockan 10-11.

• Senast uppdaterad 13 feb 2018