Kommunfullmäktiges möten tillkännages via webben.

2018-01-16

Ordförandeklubba

Annonseras inte längre i tidning

I och med den nya kommunallagen som trädde i kraft 1 januari 2018 behöver kommunfullmäktiges sammanträden inte längre annonseras i lokal tidning. Framöver hittar du istället kungörelsen på kommunens officiella  anslagstavla på kommunens webbplats - anslagstavla för beslut och kungörelser. Där kan du också ta del av alla utsända handlingar och beslutsunderlag.

Möteshandlingarna publiceras ungefär en vecka innan det aktuella sammanträdet, och protokollet efter att det har justerats.

Kontaktcenter hjälper till

För att alla ska kunna ta del av kommunens tillkännagivanden har kommunen en särskild serviceskyldighet att hjälpa den som inte har tillgång till Internet. I Kommunhuset finns publika datorer, och behöver du hjälp kan du vända dig till Kontaktcenter Knivsta under kommunens öppettider.

Välkommen att lyssna

Sammanlagt kommer det i Knivsta att hållas fler än 50 politiska sammanträden under året där du som invånare kan sitta med och lyssna. Kommunfullmäktiges möten kan du även följa via webben, antingen direkt eller i efterhand. Du hittar alla datum och tider här på webben.

• Senast uppdaterad 16 jan 2018