Knivsta är utnämnd till länets bästa tillväxtkommun

4 november 2015

Knivsta kommun har tilldelats priset ”Bästa Tillväxt” av kreditupplysningsföretaget Syna som årligen i granskar siffror från boksluten i samtliga svenska aktiebolag. Genom sina framgångsrika företag placerar sig Knivsta främst bland kommunerna i Uppsala län.

”Bästa tillväxt” bygger på fakta där Syna granskar siffror som handlar om att nyanställa, att öka sin omsättning och att gå med vinst.

- Knivstas företagare, stora som små, gör ett fantastiskt arbete för att ständigt utveckla kommunen. De har verkligen förtjänat utmärkelsen Bästa Tillväxt 2015 och jag hoppas att de känner sig nöjda, stolta och framför allt delaktiga. Vi är så glada för denna utmärkelse, säger Martin Gunnarsson näringslivsstrateg  i Knivsta kommun.

Med sitt läge i tillväxtregionen Stockholm – Uppsala har kommunen mycket goda förutsättningar för tillväxt och positiv utveckling.

- Från kommunens sida är det viktigt att vi på bästa sätt kan stödja den positiva utveckling som finns bland företagen i Knivsta. Vi är en liten organisation, men genom vårt Kontaktcenter hoppas vi att det är lätt att hitta rätt när man som företagare vill komma i kontakt med oss, avslutar Martin Gunnarsson.

23 aktiebolag i kommunen har ökat sin omsättning, nyanställt och gått med vinst och bidragit till Knivstas placering:

Alsike Plattsättning Ab
Uppland  Nursing Resurs AB
Uppsala Sprängtjänst AB
Warpman consulting AB

Kontakt och mer information:

Martin Gunnarsson, näringslivsstrateg
E-post:  martin.gunnarsson@knivsta.se