Husvagnen som stått olovligen uppställd på kommunens mark, transporteras bort av Kronofogden onsdag den 13 april

2016-04-12

Husvagnen som stått olovligt uppställd transporteras bort av Kronofogden

Sedan oktober 2015 har en husvagn stått olovligt uppställd på central kommunal mark i Knivsta. Det är inte tillåtet enligt kommunens lokala ordningsföreskrifter.

Ärendet är överlämnat till Kronofogden som under morgondagen den 13 april klocka 13.30 kommer att transportera bort husvagnen.

Redan när husvagnen ställdes upp i oktober 2015 informerade kommunen ägaren om att den står olovligen uppställd och bad ägaren då flytta den, men utan resultat. Därför blev ärendet överlämnat till Kronofogden.

Förutom Kronofogden kommer även representanter från Knivsta kommun att närvara vid förrättningen.

Om media vill intervjua representanter från Knivsta kommun, ges intervjutillfällen i lokaler i Kommunhuset från klockan 14.00 imorgon.

Gudrun Orava, kommunikatör Knivsta kommun
Te: 018-34 70 09