Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Anmälan och avgift

Höstterminens anmälan öppnar kl 12.00 måndagen den 9 augusti för redan inskrivna elever och fredagen den 20 augusti kl 09.00 för nya elever. Du hittar länken på startsidan och längre ner på den här sidan. Kursavgiften betalas i samband med anmälan.

• Ämneskurs, instrumentalspel och sång: 1200 kr
  • Instrumenthyra: 300 kr (Instrument som ej kan hyras är: Gitarr, bas, ukulele, trummor och piano).
  • Dans, drama, bild, kör: 900 kr
  • Piano i grupp 900 kr
  • Spela i band 900 kr

Rabatter för gruppkurser och syskonrabatt

• 1 kurs kostar 900 kr
  • 2 kurser kostar 1500 kr
  • 3 kurser kostar 2000 kr

Observera att Instrumentalspel och sång har syskonrabatt. Första barnet betalar 1200 kr, andra barnet 900 kr, tredje barnet betalar 600 kr och fjärde barnet betalar 300 kr per termin.

Kursen betalas i samband med anmälan.

Avgiften betalas inte tillbaka om eleven slutar under pågående termin.

Till anmälan

Klicka på länken som kommer att läggas ut här den 20 augusti kl 09.00. För redan inskrivna elever mejlas länken ut.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 31 maj 2021