Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Musik- och rörelseverkstad med start 3 mars

Är du föräldraledig och vill ha något mysigt att göra tillsammans med ditt/dina barn? Varannan torsdag är du välkommen till musik- och rörelseverkstad på kulturskolan.

Vi håller på mellan kl 14.00-14.45 och det är dansläraren Anna-Klara Gustafsson och stråk- och rytmikpedagogen Caroline Eriksson som håller i passen.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 2 mars 2022