Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

18 mars 2020 kl 12:56

Uppleva och göra

Aktuell information om Kulturskolans verksamheter kopplat till coronaviruset.

Höstterminen på Knivsta kulturskola startade vecka 35 och bedrivs som vanligt igen. Alla, både lärare och elever ska vara försiktiga och inte komma till lektionen om de har symtom.

På Kulturskolan bedrivs verksamheten som vanligt igen men med möjlighet till distansundervisning vid behov.

Det är möblerat luftigt i lokalerna vid gruppundervisning.

Personalen är sedan länge och fortsatt extra uppmärksamma vid minsta symtom och stannar då hemma. Eleverna är ombedda att göra detsamma.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig genom att skicka ett mejl till: lena.malmborg@knivsta.se

Sidan uppdaterades: 28 september 2021