Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

18 mars 2020 kl 12:56

Uppleva och göra

Aktuell information om Kulturskolans verksamheter kopplat till coronaviruset.

Vårterminen börjar vecka 4 på Knivsta kulturskola och undervisning planeras att genomföras som planerat, dvs på plats. Alla, både lärare och elever ska vara försiktiga och inte komma till lektionen om de har symtom. Om andra beslut tas kontaktar vi samtliga som anmält sig till vårterminen.

På kulturskolan bedrivs verksamheten som vanligt men med viss möjlighet till distansundervisning vid behov.

Vi möblerar luftigt i lokalerna vid gruppundervisning.

Kulturskolans lärare är mycket noggranna med att inte komma till arbetet vid minsta symtom och stannar då hemma. Eleverna är ombedda att göra detsamma.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig genom att skicka ett mejl till: lena.malmborg@knivsta.se

Sidan uppdaterades: 12 januari 2022