Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Kulturkollo 13-15 juni 2022

Vi vill ge ditt barn möjligheten att växa ytterligare inom sitt ämne, testa på något mer inom kulturskolan och få en fin start på sommarlovet. Barnen jobbar i samma grupper alla tre dagar och som avslutning välkomnas alla till Knivsta Street Festival utanför kulturskolan med musik, gatukonst, workshops, basketturnering och massa annat kul. Välkomna till Kulturkollo 2022!

VAD?

Under tre dagar får deltagarna utforska sin kreativitet tillsammans med våra pedagoger.

HUR?

Vi samlas utomhus varje morgon kl 10.00. Det går bra att komma redan kl 9.30 då våra feriearbetare är redo att ta emot barnen. Därefter följer läraren med gruppen till respektive grupprum/sal. På rasterna finns feriearbetare på plats som håller i olika aktiviteter. Vi kommer också samarbeta med Daniel Onyango från Gredelbykyrkan som håller i mini-workshops mitt på dagen. Kursen kostar 600kr.

Det finns tre olika spår att välja mellan:

• Prova på olika dansstilar 7-11 år
  • Spela tillsammans i grupp 12-17 år
  • Musikproduktion 15-18 år

NÄR?

• Måndag - onsdag 13-15 juni.
  • Varje dag startar utanför kulturskolan kl 10.00.
  • Varje dag avslutas utanför kulturskolan kl 15.00.

Länk till anmälan: https://www.trippus.net/Kulturkollo2022 Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du skickar in dina synpunkter – du hjälper oss i vårt arbete med att utveckla webbplatsen.

Sidan uppdaterades: 23 maj 2022