Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

18 mars 2020 kl 12:56

Uppleva och göra

Musik- och rörelseverkstad med start 3 mars

Är du föräldraledig och vill ha något mysigt att göra tillsammans med ditt/dina barn? Varannan torsdag är du välkommen till musik- och rörelseverkstad på kulturskolan.

Under åtta torsdagar i vår är du välkommen till Knivsta kulturskola på musik- och rörelseverkstad. Vi sjunger, klappar, spelar, rör oss till musik och får därmed prova olika sätt att uttrycka sig på. Det är dansläraren Anna-Klara Gustafsson och stråk- och rytmikpedagogen Caroline Eriksson som håller i passen.

Aktiviteten riktar sig främst till barn mellan 2 och 6 år men yngre syskon är också välkomna!

NÄR?
Torsdagarna 3 mars, 17 mars, 31 mars, 7 april, 21 april, 5 maj, 19 maj och 2 juni. Vi ses kl 14.00-14.45.

HUR?
Det kostar inget och det är bara att dyka upp. Kom helt symtomfri – det gäller både barn och vuxna.

Har du frågor går det bra att kontakta:
Carolin Ångman, Knivsta familjecentral, carolin.angman@knivsta.se, 018-34 72 11
Lena Malmborg, Knivsta kulturskola, lena.malmborg@knivsta.se, 018-347143