Sök på webbplatsen

17 december 2019 kl 11:38

Förskola och skola

Ny samlad webbplats för dig som är nyfiken på Knivstas kommunala förskolor och skolor

Samtidigt som Knivsta kommun fick en ny officiell webbplats 11 december lanserades också en samlad skolwebb för de kommunala förskolorna och skolorna i Knivsta. Webben riktar sig till dig som är nyfiken på vad den kommunala förskolan och skolan kan erbjuda ditt barn. Du som redan har barn i kommunal verksamhet hittar nu aktuell information genom att logga in på lärportalen Unikum.

Barn i klassrum som jobbar tillsammans

Den 11 december fick Knivsta kommun en ny officiell webbplats. På samma gång lanserade kommunen sex stycken särskilda webbplatser.

En är dem är den kommunala skolwebben, som riktar sig till föräldrar som ännu inte har barn inom kommunal verksamhet men som är nyfikna på den kommunala förskolan och skolan i Knivsta.

Webbplatsen presenterar den kommunala förskolan och skolan

Syftet med skolwebben är att presentera vår verksamhet, säger Hans Åhnberg, utbildningschef på Knivsta kommun.

- På den nya webbplatsen berättar vi om våra förskolor och skolor. Vi delar bland annat med oss av nyheter, beskriver vissa projekt som bedrivs inom ramen för den kommunala förskolan och skolan, informerar om fritidshem och fritidsklubbar samt berättar om skolmaten och Måltidsverksamheten.

Information för befintliga elever finns på Unikum

För dig som redan har barn i Knivstas kommunala förskola eller skola innebär den nya webbplatsen att den information som berör ditt barns skolgång nu finns enbart på lärportalen Unikum.

- Tidigare hade varje förskola och skola sin egen webbplats, och dessutom en egen sida på Unikum. Vissa föräldrar tyckte det kändes rörigt med information på flera ställen. Nu har vi valt att istället lägga all information till föräldrar och elever på Unikum. Genom att logga in på Unikum hittar du som förälder veckobrev och andra nyheter, kontaktuppgifter till förskolan respektive skolan samt aktuell information om ditt barns lärande, avslutar Hans Åhnberg.

Bra att veta för dig som är förälder

Om Kommunala skolwebben

Webbplatsen är för dig som ännu inte har barn på kommunal förskola eller skola i Knivsta och är nyfiken på vad verksamheten kan erbjuda.

Besök Kommunala skolwebben

Om Unikum

Unikum är för dig som redan har barn inom kommunal verksamhet och söker information från din förskola eller skola.

Tidigare hade varje förskola och skola en egen kommunal webbplats. Nu hittar du informationen om ditt barns skolgång genom att logga in på Unikum.

Logga in på Unikum

Sidan uppdaterades: 17 december 2019