Du är på väg till vår näringslivswebbplats. Här hittar du allt om näringsliv i Knivsta – från etableringsmöjligheter till företagarnätverk.

Du är på väg till kommunens karriärwebbplats Jobba i Knivsta.
Se vad vi erbjuder!

Kontakta oss via Kontaktcenter eller nyttja vår självservice

Välkommen till Självservice!

Välj e-tjänster eller blanketter för att utföra ditt ärende till kommunen.
För de flesta ärenden får du ladda ned en blankett, fylla i och skicka in med vanlig post.
Vi erbjuder också e-tjänster, flera av dem inom områdena Förskola och skola respektive Bygga, bo och miljö.
Vår e-tjänsteportal fungerar i de flesta webbläsare, dock ej Internet Explorer.

Välkommen att lyssna på Knivsta.se

Sök på webbplatsen
  • Start
  • Knivsta kommunfullmäktige håller sammanträden på distans

21 april 2020 kl 13:35

Politik och organisation

Knivsta kommunfullmäktige håller sammanträden på distans

På grund av den rådande coronasituationen har Knivsta kommunfullmäktige öppnat möjligheten för ledamöter och ersättare att delta i sammanträden på distans. Onsdagens möte den 22 april klockan 18:00 blir det första mötet att hållas med distansmöjlighet – vissa av ledamöterna kommer att sitta på plats i Tilassalen, andra deltar på distans via ett digitalt mötesverktyg.

Beslutsklubba

Du kan som vanligt se sändningen på webben, live eller i efterskott. Skillnaden är att du, samtidigt som presidiet visas från Tilassalen, också ser varje ledamot i en egen ruta. Vi hoppas på överseende om du upplever att kvaliteten på sändningen skulle avvika från det normala och ber om visad förståelse.

Du kan också följa mötet på plats i Tilassalen. Tänk på Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håll avstånd till närmaste mötesdeltagare. Har du minsta symtom som påminner om förkylning och influensa ber vi dig stanna hemma och följa mötet på webben istället.

För att kommunfullmäktiges sammanträden ska vara lika tillgängliga för ledamöter som deltar på distans som för de som närvarar kommer ett digitalt mötesverktyg att användas för sändningarna. Det säkerställer att ljud- och bildöverföring sker i realtid.

Se kallelse till Knivsta kommunfullmäktige 22 april klockan 18:00 PDF (pdf, 15.7 MB)

Gå till webbsändningen

Få en överblick över presidiet och samtliga ledamöter i kommunfullmäktige här

Sidan uppdaterades: 22 april 2020