Du är på väg till vår näringslivswebbplats. Här hittar du allt om näringsliv i Knivsta – från etableringsmöjligheter till företagarnätverk.

Du är på väg till kommunens karriärwebbplats Jobba i Knivsta.
Se vad vi erbjuder!

Kontakta oss via Kontaktcenter eller nyttja vår självservice

Välkommen till Självservice!

Välj e-tjänster eller blanketter för att utföra ditt ärende till kommunen.
För de flesta ärenden får du ladda ned en blankett, fylla i och skicka in med vanlig post.
Vi erbjuder också e-tjänster, flera av dem inom områdena Förskola och skola respektive Bygga, bo och miljö.
Vår e-tjänsteportal fungerar i de flesta webbläsare, dock ej Internet Explorer.

Välkommen att lyssna på Knivsta.se

Sök på webbplatsen
  • Start
  • Ishallen i CIK öppnar i sommar

28 maj 2020 kl 10:33

Uppleva och göra

Ishallen i CIK öppnar i sommar

Ishallen i CIK kommer att öppna den 10 juni. Flera företag har bokat ishallen för att anordna hockey- och konståkningsläger under sommaren och föreningen Knivsta IS kommer också ha träningstider. Det kommer även finnas utrymme för allmänhetens åkning samt en del ströbokningar.

På måndag den 1 juni påbörjas spolningen av isen i ishallen i Centrum för idrott och kultur. Beskedet om att kunna öppna ishallen till sommaren har dragit ut på tiden men nu är allt på plats berättar fritidschef Catrine Wermelin.

- Ishallen är verkligen superfin och vi är många som är förväntansfulla. Bygget som har färdigställt hallen och de team som nu jobbar för att få alla delar på plats för verksamhet gör ett kanonjobb! Vi har haft ett gott samarbete med bland andra föreningen Knivsta IS och det känns verkligen roligt att ishallen kan öppnas nu, säger fritidschef Catrine Wermelin.

Full fart i hallen i sommar

För att det ska vara ekonomiskt möjligt att öppna ishallen redan i juni har flera kontrakt skrivits med företag som kommer bedriva hockey- och konståkningsläger. Föreningen Knivsta IS med barn- och ungdomsverksamhet kommer också att starta sin verksamhet i hallen i sommar. Det kommer även finnas tider för allmänhetens åkning - mer information om det kommer senare här på knivsta.se samt i kommunens kanaler i sociala medier. De strötider som återstår kommer att vara möjliga att boka från och med den 8 juni här på knivsta.se.

Ordinarie säsong börjar 17 augusti

Den 17 augusti drar den ordinarie säsongen igång, och då har Knivsta IS en stående säsongsbokning. Ungefär tio timmar i veckan kommer det vara allmänhetens åkning i ishallen och det kommer även finnas strötider att boka för privatpersoner, föreningar och företag.

Ishallen i CIK

Sidan uppdaterades: 28 maj 2020