Du är på väg till vår näringslivswebbplats. Här hittar du allt om näringsliv i Knivsta – från etableringsmöjligheter till företagarnätverk.

Du är på väg till kommunens karriärwebbplats Jobba i Knivsta.
Se vad vi erbjuder!

Kontakta oss via Kontaktcenter eller nyttja vår självservice

Välkommen till Självservice!

Välj e-tjänster eller blanketter för att utföra ditt ärende till kommunen.
För de flesta ärenden får du ladda ned en blankett, fylla i och skicka in med vanlig post.
Vi erbjuder också e-tjänster, flera av dem inom områdena Förskola och skola respektive Bygga, bo och miljö.
Vår e-tjänsteportal fungerar i de flesta webbläsare, dock ej Internet Explorer.

Välkommen att lyssna på Knivsta.se

Sök på webbplatsen
  • Start
  • Skolavslutning 9 juni - kommunen arrangerar aktiviteter för ungdomar

05 juni 2020 kl 10:01

Uppleva och göra

Skolavslutning 9 juni - kommunen arrangerar aktiviteter för ungdomar

Snart skolavslutning! Knivsta kommun bjuder in till ett alternativt firande så här i coronatider. På avslutningsdagen 9 juni kan du vara med och spela Sommarspelet – ett spel för dig som går på högstadiet eller gymnasiet och som gillar utmaningar. På kvällen blir det enkel korvgrillning utomhus vid Adolfsbergsskolan i Alsike och på Särstabadet i Knivsta - med omtänksamt avstånd.

Sommarspelet – för dig som går på högstadiet och gymnasiet

Var med och spela Sommarspelet - ett spel för dig som går på högstadiet eller gymnasiet och perfekt att spela nu när vi inte kan samlas i stora grupper.

Spelet innebär att du behöver genomföra nio utmaningar, skicka in bilden som du tagit på utmaning 8 och slutligen lösa rebusen genom att bilda ett ord av bokstäverna och siffrorna som du får i varje utmaning i formatet ”ORD+SIFFROR”.

Spelen kommer finnas digitalt från klockan åtta på morgonen den 9 juni på följande ställen: På knivsta.se (följ länken nedan), i appen och Instagram (@knivstafritidsgård).

Du kan också hämta ut spelet på följande ställen i Knivsta: CIK, Hälsohuset, fritidsgården, Thunmanskolan, Kontaktcenter och biblioteket. I Alsike kan du hämta på Coop, St:a Maria Alsike, pizzerian och Adolfsbergsskolan.

Fint pris utlovas!

Grilla på kvällen - med omtänksamt avstånd

På kvällen arrangerar Kultur och fritid och S:ta Maria enkel grill vid Särstabadet respektive Adolfsbergsskolan. Välkommen att äta korv och umgås - och glöm inte sprida ut er på omstänksamt avstånd från varandra!

En kramfri skolavslutning

Skolavslutningar brukar vara riktiga kramdagar. Många vill ge en hej då-kram klasskompisar och lärare. I år blir det dock annorlunda – coronapandemin gör att vi får kramas i tanken istället.

Önska varandra en härlig sommar med varma tankar och omtanke på distans! Var rädda om varandra och håll omtänksamt avstånd.

Läs mer om skolavslutningsprogrammet - och se vad som händer på sommarlovet i Knivsta

Sidan uppdaterades: 5 juni 2020