Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för samhällsbyggande och utveckling.

Du är på väg till vår näringslivswebbplats. Här hittar du allt om näringsliv i Knivsta – från etableringsmöjligheter till företagarnätverk.

Du är på väg till kommunens karriärwebbplats Jobba i Knivsta.
Se vad vi erbjuder!

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Kontakta oss via Kontaktcenter eller nyttja vår självservice

Välkommen till Självservice!

Välj e-tjänster eller blanketter för att utföra ditt ärende till kommunen.
Många ärenden kan du utföra via våra e-tjänster.
För andra ärenden får du ladda ned en blankett, fylla i och skicka in med vanlig post.

Här tar du del av våra tjänster på andra språk
Please find our services in other languages below

Välkommen att lyssna på Knivsta.se

Sök på webbplatsen

09 november 2021 kl 08:42

Jobb och näringsliv

”Må bra” 9-30 november – Knivsta kommun och Knivsta företagarförening lyfter de lokala hälso- och skönhetsföretagen i gemensam kampanj

I en kampanj 9-30 november lyfter Knivsta kommun i samarbete med Knivsta företagarförening de lokala företagen inom ”må bra-branschen”. Tagga #mabraknivsta i dina sociala medier så är du med och tävlar om presentkort hos de företag som deltar i kampanjen.

- Vi har så många härliga entreprenörer inom hälsa, träning, kropps- och skönhetsvård i vår kommun. Med den här kampanjen vill vi lyfta dem och få knivstaborna att upptäcka vilket stort utbud det finns här på hemmaplan, säger Malin Dacke, projektledare besöksnäring Knivsta kommun.

Kampanjen pågår 9-30 november med annonser i KnivstaNytt som lyfter lokala entreprenörer inom träning, hälsa, kropps- och skönhetsvård. Kampanjen arrangeras av Knivsta företagarförening i samverkan med Knivsta kommun, som en satsning för en omstart efter pandemin.

Tagga #mabraknivsta

Genom att tagga #mabraknivsta i sociala medier kan knivstaborna vara med och tävla om presentkort på 2000 kronor. Vinnaren får fyra presentkort à 500 kronor som kan användas hos de företag som deltar i kampanjen.

- Nu är det november, en månad som ofta präglas av mörker, råkall kyla med regn och blåst. Jag hoppas att många vill ta chansen och må lite bättre genom att besöka någon av våra entreprenörer. Ta en behandling, boka ett PT-pass eller en tid hos frisören… Kanske har du en friskvårdspeng som du behöver använda innan året är slut? När vi handlar lokalt så gynnar vi våra lokala företagare och bidrar till ett mer levande Knivsta, säger Malin Dacke.

Kampanjen ingår i kommunens pandemisatsning

Den här aktiviteten är en del av den riktade insats för återhämtning med anledning av pandemin, som kommunfullmäktige beslutade om under våren 2021. Syftet är att öka kännedom om vilka företag som finns för så väl dem som bott länge i kommunen som nyinflyttade, öka samverkan mellan företag, återfå flöden samt att skapa fler aktiviteter för knivstabor och besökare.


Sidan uppdaterades: 9 november 2021