Till undermeny Karta Kontakt

Lediga jobb

Välkommen att söka jobb i Knivsta kommun

 

 

 

 • Barnskötare till Lilla Brännkärr förskola

  Tillsvidareanställning Heltid / deltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-26 Vi vill att du är en lagspelare som är nyfiken, kreativ och har ett medvetet förhållningssätt i barnens lärande. Vi vill att du har vana eller vilja att arbeta med tekniska hjälpmedel såsom dator och lärplatta i verksamheten
 • barnskötare vikariat Lilla Brännkärr 50%

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-26 Vi vill att du är en lagspelare som är nyfiken, kreativ och har ett medvetet förhållningssätt i barnens lärande. Vi vill att du har vana eller vilja att arbeta med tekniska hjälpmedel såsom dator och lärplatta i verksamheten
 • Timvikarie Vård och Omsorg

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-06-28 Uppdraget som undersköterska eller vårdbiträde i äldreomsorgen eller personlig assistans går ut på att vara ett stöd i en annan människas vardag, så denna får en meningsfull och fungerande vardag. Arbetsuppgifterna sträcker sig från allt som kan tänkas ingå i det vardagliga livet med uppstigning, hygien och påklädning på morgonen till promenader, social samvaro, inköp, måltider, medicin, tillsyn och läggning på kvällen. En kontaktperson är en vän eller medmänniska som har till uppgift att hjälpa till att bryta den enskildes isolering med exempelvis biobesök eller fika. Insatsen är oftast en gång per vecka 2-4 timmar per gång.
 • Mellanstadielärare till Alsike skola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-29 Du är utbildad lärare och brinner för ditt arbete. Du är en engagerad person som har lätt att samarbeta och vill utveckla dig själv i ditt yrke och samtidigt bidra till att utveckla skolan som helhet. Du är en inspiratör och skapar en trygg atmosfär i din undervisning och anpassar för elevernas olika behov. Du kommer ha nära samarbete med övriga kollegor och ingå i ett arbetslag tillsammans med skolans övriga mellanstadielärare.
 • Klasslärare till Brännkärrsskolan

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-29 Som klasslärare hos oss “rullar” du från Förskoleklass till och årskurs 4 och därefter tar du dig an en ny förskoleklass. Just denna tjänst startar i förskoleklass och som du sedan följer till årskurs 4. Kommande läsår står digitalisering I fokus som utvecklingsområde för att ge våra medarbetare rätt verktyg, teknik och stöd. Vi kommer även arbeta kring pedagogiska lärmiljöer. Vill du vara delaktig I ett engagerat team och vara med på vår resa att skapa ”Sveriges bästa skola” är det här rätt skola för dig. Där vi genom bra miljöer, förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapar trygghet och lärande för våra elever. Du arbetar utifrån läroplanen och planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar en lärande verksamhet tillsammans med övrig personal på skolan.
 • Förskollärare till Diamantens Förskola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Vi söker dig som är medforskare i barnens vardag samt arbetar för att visa varje barn respekt. Vi söker dig som kan lyssna in samt ställa frågor istället för svar och som kan finnas med som ett stöd för barnet när hon/han funderar på och upptäcker sin omvärld. Förskolan arbetar med Hållbar utveckling vi ser gärna att du också är intresserad av det. Vi vill att du har erfarenhet av yrket samt har stor samarbetsförmåga, vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Du har ett nyfiket och positivt förhållningssätt samt ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid personlighet.
 • Förskollärare till Gredelbys Förskola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Vi söker dig som är medforskare i barnens vardag samt arbetar för att visa varje barn respekt. Vi söker dig som kan lyssna in samt ställa frågor istället för svar och som kan finnas med som ett stöd för barnet när hon/han funderar på och upptäcker sin omvärld. Vi arbetar i projekt och ser gärna att du har erfarenhet av det. Vi vill att du har erfarenhet av yrket samt har stor samarbetsförmåga, vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Du har ett nyfiket och positivt förhållningssätt samt ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid personlighet.
 • Sommarvikarie till kvinna i 59 årsåldern

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Din uppgift är att stödja en medelålders kvinna till ett aktivt och meningsfullt liv. Hon har haft stroke och har nu assistans i sitt hem. Du ansvarar för omvårdnad, praktiska hushållssysslor som handling, matlagning, tvätt samt att komma ut på promenader med hunden. Du är en lugn och trygg kvinna med livserfarenhet. Du ska vara intresserad av matlagning och trädgård. Du tycker om hundar och promenader.
 • Kontaktperson/ledsagare sökes till 14 årig kille

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Vi söker en kontaktperson/ledsagare till en 14 årig kille boendes centralt i Knivsta. Som kontaktperson/ledsagare är du inte en professionell vårdare utan en kompis som umgås och gör olika aktiviteter med brukaren. Kontaktpersonen/ledsagaren är den som är lite "drivande" och håller kontakten för att träffarna ska bli av. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden.
 • Undersköterska till personlig assistans

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Din uppgift är att vårda en äldre man med Parkinsons sjukdom. Han är i stort behov av omvårdnad och har medicinsk utrustning. Som assistent jobbar du i brukarens hem.
 • Intresseanmälan till ledsagare, avlösare samt kontaktperson

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Vi söker dig som vill arbeta som kontaktperson, ledsagare eller avlösare för barn, ungdomar och vuxna med särskilda behov. Observera att detta är en intresseanmälan, och därför inte knutet till ett visst uppdrag. Ledsagarens roll är att följa med till och från aktiviteter utanför hemmet, exempelvis simning, gymträning eller biobesök. Som ledsagare möjliggör du sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden. Föräldrar till barn med funktionsnedsättning eller maka/make till vuxna med funktionsnedsättning behöver ibland avlastning. En avlösare kan möjliggöra att dessa personer får tid att koppla av eller genomföra aktiviteter på egen hand. Som avlösare arbetar du vanligtvis i någons hem med att tillfälligt överta omvårdnaden. En kontaktperson är en medmänniska, någon att tala och umgås med. Det är någon som lyssnar och stödjer individens egen utveckling. Det viktiga i kontakten är ett ömsesidigt förtroende och att båda parter känner trygghet i kontakten.
 • Personliga Assistenter

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-06-30 Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent i Knivsta Kommun. Vi är i behov av både tim- och långtidsvikarier. Arbetsuppgifterna består av personlig- och medicinsk omvårdnad som varierar beroende på kundens behov. Då du kommer att arbeta i kundens hem så kan det ingå vissa hushållssysslor. Arbetstiderna är schemalagda dag/kväll/natt och helg.
 • Demenssjuksköterska Knivsta Kommun

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-07-29 Som sjuksköterska arbetar du med utgångspunkt från individens behov. Dina arbetsuppgifter är att planera, utföra, delegera och leda omvårdnadsarbetet samt dokumentera och följa upp insatser. I det ingår även att ha en kontinuerlig dialog med närstående.
 • Arbetshandledare Daglig verksamhet

  Tidsbegränsad anställning Deltid Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Arbetshandledaren stödjer människor med funktionsvariation i deras sysselsättning/arbete. Många av våra brukare behöver även hjälp med personlig omvårdnad. Sysselsättning bedrivs både externt på olika arbetsplatser och i våra egna lokaler där vi erbjuder olika aktiviteter och upplevelser. Det är viktigt att du kan jobba både i kollegegrupp och ensam med brukare
 • Trollskogen vik barnskötare

  Tidsbegränsad anställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik, vi ska erbjuda en inspirerande lärmiljö och trygg omsorg. Vi vill att du som arbetar hos är med och utvecklar verksamheten samt har ett medvetet förhållningssätt i barns lärande. Vi vill att du har vana eller vilja att arbeta med tekniska hjälpmedel såsom dator och lärplatta i verksamheten
 • Förskollärare till Citronens Förskola

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Vi söker dig som är medforskare i barnens vardag samt arbetar för att visa varje barn respekt. Vi söker dig som kan lyssna in samt ställa frågor istället för svar och som kan finnas med som ett stöd för barnet när hon/han funderar på och upptäcker sin omvärld. Förskolan har den här terminen fördjupat sig i miljön som den tredje pedagogen och vi ser gärna att du också är intresserad av det. Vi vill att du har erfarenhet av yrket samt har stor samarbetsförmåga, vi ser även att du är ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Du har ett nyfiket och positivt förhållningssätt samt ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Varmt välkommen att höra av dig till mig för ytterligare information Vi ser fram emot din ansökan!
 • Personlig assistent

  Sommarjobb / Säsongsanställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Vi söker tim- och sommarvikarier till olika kunder i Knivsta Kommun. I jobbet som personlig assistent hjälper du kunden i den dagliga livsföringen och ger stöd till att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Detta kan innefatta allt från att hjälpa till vid måltider, förflyttningar eller åka iväg på olika evenemang.
 • Ledsagare till 18 årig kille

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare till en 18-årig kille i Knivsta. Uppdragets omfattning är under 2 söndagar i månaden, ca 5 timmar per gång. Som ledsagare följer du med till och från aktiviteter utanför hemmet. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden.
 • Ledsagare till en 10-årig pojke

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-07-31 Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare till en pojke på 10 år i Knivsta. Uppdragets totala omfattning är ungefär 20 timmar i månaden. Som ledsagare följer du med till och från aktiviteter utanför hemmet. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden.
 • Legitimerad sjuksköterska till Knivsta Kommun

  Tillsvidareanställning Heltid Sista ansökningsdatum: 2018-08-05 Arbetet som patientansvarig sjuksköterska består av omväxlande arbetsuppgifter som bland annat att leda personalen i omvårdnadsarbetet, delegering av personal, rond och kontakt med läkare och anhöriga.
 • Timanställda sjuksköterskor till sommaren 2018

  Tillsvidareanställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-08-31 Som timanställd sjuksköterska hos oss i Knivsta kan du arbeta inom hemsjukvård i ordinärt boende, inom särskilt boende med demens-, omvårdnads-och korttidsenhet, inom funktionshinderområdet med LSS och socialpsykiatri. Du utför både planerade och akuta insatser. Vi arbetar i team tillsammans med omvårdnadspersonalen och hemtjänsten. Hos oss kommer du att bli skicklig på att iaktta, kommunicera och uppmärksamma patientens behov och få den ”kliniska blicken”. Arbetet är mycket varierande. Arbetstiderna är förlagda främst under dag och kväll men det finns även behov av att täcka upp nätter.
 • Personlig assistent till kvinna med MS

  Tidsbegränsad anställning Timavlönad Sista ansökningsdatum: 2018-09-30 Vi söker nu en personlig assistent till hösten åt en kvinna i 75 års åldern. Hon har MS och sitter i rullstol. Hon behöver hjälp med allt i sin vardag för att få en bra livskvalité.
 • Senast uppdaterad 9 mar 2017