Till undermeny Karta Kontakt

Välbesökt kräftskiva på Lyckträffen

2018-08-14

kräftskiva Lyckträffen

 

Stämningen var på topp när Lyckträffen anordnade sin årliga kräftskiva på tisdagen. Lagom till lunch bjöds på kräftor och västerbottenspaj vid festligt dukade långbord. Trettiotalet gäster lät sig väl smaka och stämningen var hög, med skönsång ur sånghäftet och trevligt umgänge. Efter middagen blev det kaffe och kladdkaka och först framåt eftermiddagen begav sig mätta och belåtna Lyckträffsbesökare hemåt.

- Kräftskivan är ett riktigt omtyckt evenemang. I år var det extra roligt eftersom vi har många nya gäster här på Lyckträffen. Fler har hittat hit sedan vi flyttade till våra nya lokaler här på Sågverkstorget, berättar Ann Martini, samordnare på Lyckträffen, som tillsammans med feriearbetande ungdomar och volontärer arrangerat kräftskivan och pyntat lokalerna.

Framöver står fler fester på schemat på Lyckträffen. Den årliga surströmmingsskivan är så välbesökt att de ”vanliga” lokalerna inte räcker. Istället arrangeras den i Ängby Park, i år på tisdag 21 augusti. Senare under hösten blir det bland annat Nobelmiddag, Luciafest och jullunch.

Intresserad av veta mer om Lyckträffen och höstens program? Läs mer i länkarna till höger.

 

 
  • Senast uppdaterad 14 aug 2018