Till undermeny Karta Kontakt

Säsongstart på Lyckträffen

2018-08-08

Ann Lycktraffen2

 

Det är fortfarande sommar men tisdag 7 augusti drog ändå höstsäsongen igång på ett fullsatt Lyckträffen. Ann Martini presenterade programmet för hösten och vintern tillsammans med flera arrangörer, cirkelledare och kursansvariga.

Du som är ledig på dagarna har mycket att välja mellan. Du kan delta i studiecirklar av allehanda slag, lyssna på föreläsningar om aktuella ämnen, vara med i anhöriggrupp, lära dig surfa med smartphone och läsplatta, gå på musikträffar, julpyssla, kalasa på surströmming, hänga med till Hälsohuset på gympapass, promenera med de boende på Estrid och Vilhelm, gå på bio eller modevisning … Du kan ta med svampar och få dem bedömda  … om du kan hitta några! Och mycket mycket mer.

Om du inte har lust att göra något särskilt kan du bara titta in och ta en fika, det är öppet vardagar 9-16.30. Söndagar 14-18 kan du fika med Tillsammans för Knivsta och lördagar 10-14 är det Global musikträff.

Lyckträffen ligger vid Sågverkstorget. Välkommen in!

OBS! En ändring i programmet som gäller Filmvisning i Tilassalen: 26 oktober visas filmen Wonder. Ett drama m engelskt tal. Hjärtevärmande historia om en pojke med ansiktsdeformation. 1 tim 53 min.
(Filmen Den unga Astrid utgår).

  • Senast uppdaterad 8 aug 2018