Till undermeny Karta Kontakt

Lyckträffens program för våren och sommaren är här

tulpaner

 

Nu är vårens och sommarens program för kommunens öppna mötesplats Lyckträffen färdigt. Det är ett välfyllt schema som Lyckträffens gäster och deltagare kan ta del av framöver - bland annat arrangeras det träff i Tilassalen med körsång på Alla Hjärtans Dag, Valborgsmässofest och en aktivitetsfylld Hälsovecka under vecka 19.

Ann Martini, samordnare på Lyckträffen, berättar mer:
- Det är roligt att få möjlighet att presentera ett så fint program. Under våren erbjuder Lyckträffen många cirklar och föreläsningar men också kalas och firanden av olika slag. Vi har också flera olika gympapass på schemat, samt musikträffar, bingo och promenader.
 
Det gedigna programmet hade inte varit möjligt utan alla de volontärer och frivilligorganisationer som engagerar sig i Lyckträffen, menar Ann Martini. Idag bidrar cirka 70 volontärer till Lyckträffens verksamhet, som är välbesökt - under 2018 besökte cirka 11 300 personer Lyckträffen.

Volontärerna är viktiga

- Jag är så glad över de ideella krafter som hjälper oss i vår verksamhet. Jag vill rikta ett varmt tack till alla volontärer i verksamheten, som bingovärdar, promenadgruppen som går ut med personer från äldreboenden, föreläsare, aktiva i språkkaféet och alla andra som bidrar till att göra livet ljusare för våra gäster och deltagare.

Ann vill särskilt tipsa om den populära ”fredagslunchen”, som äger rum alla fredagar mellan klockan 11.30 och 13.00 på Lyckträffen.
- Då äter vi medhavd lunch tillsammans. Det är populärt – våra gäster uppskattar att inte behöva äta själva utan i sällskap av vänner.

På måndag 14 januari kl 13.30 presenteras Lyckträffens program på Lyckträffen, Sågverkstorget 10 i Knivsta. Läs mer om Lyckträffens verksamhet och se vårens och sommarens nya program i länken till höger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Senast uppdaterad 9 jan 2019