Vårfinal Vänskapsdansen 2018

Ordmoln vänskapsdans

Under hela våren har Knivsta kommun tillsammans med Mötesplats Lyckträffen, Röda korset, PRO, Knivsta kulturskola och andra kulturföreningar i Knivsta ordnat vänskapsdanser en lördag i månaden.

Tilassalen har varit fylld av dans, musik, rytmer, upplevelser, vänskap och möten. Nu på lördag 26 maj avslutas vårens dansresa jorden runt. Än är det inte försent att hänga på – inga förkunskaper krävs. Du möter Knivsta kulturskolan som lär ut och visar danser och gänget Crazy Flutters har uppvisning av squaredance. PRO finns på plats med förfriskningar och frukt. Alla åldrar är välkomna! Tilassalen är tillgänglig för rullstolsburna personer.

Program Knivsta kommunhus Tilassalen lördag 26 maj

Kl. 13 – 14 Knivsta Kulturskola lär ut och visar dans

Cirka kl. 14 – 15 Uppvisning och utlärning av Squaredance gänget Crazy Flutters från Märsta och Knivsta.

Alla åldrar är välkomna! Tilassalen är tillgänglig för rullstolsburna personer.

• Senast uppdaterad 28 maj 2018