Till undermeny Karta Kontakt

Här är vinnarna från näringslivsgalan

2018-10-12

Cari och Göran Gustafsson Särsat Wärdshus Näringslivsgalan

 

Torsdagskvällen den 11 oktober anordnades Knivstas allra första näringslivsgala. Under festliga former med middag och underhållning i Tilassalen i Knivsta kommunhus hyllades och uppmärksammades kommunens företag. Under evenemanget delades priser ut i två klasser. 

Årets samhällsengagerade näringslivsprofil

Vinnare i klassen Årets samhällsengagerade näringslivsprofil blev Cari och Göran Gustafsson, Särsta Wärdhus.

Motiveringen lyder:

I det tysta har de nominerade arbetat för ett mer medmänskligt och inkluderande Knivsta.
Genom att bjuda in till en ombonad miljö med ett traditionellt svenskt julfirande, har de nominerade introducerat ett 100-tal nyanlända till det svenska kulturarvet. Det inkluderade såväl julbord, som inblick i svenska traditioner. Aktiviteten bidrar på ett enkelt sätt till möten, samtal och en väg till integration i samhället.
Årets samhällsengagerade näringslivsprofil har på ett förtjänstfullt sätt medverkat till att sprida kulturarv, mat och miljö, som verkar för integration och gemenskap. 
Juryn är stolt att utse Cari och Göran Gustafsson på Särsta Wärdshus årets samhällsengagerade näringslivsprofil 2018.


Årets Knivstaföretagare

Vinnare i klassen Årets Knivstaföretagare blev Fredrik Rydeholm, Rikard Nilsson och Anders Karlsson,  Advantage Aviation Service Sweden AB

Motiveringen lyder:

Företag är känt men ändå inte känt……
Företaget är starkt specialiserade inom sin marknad och företagarna har visat prov på stort entreprenörskap.
Årets Knivsta företag har byggt upp konkurrenskraftig verksamhet med stark tillväxt och en mycket god resultatutveckling.
Företaget har tagit sig an en traditionell marknad och säljer sina produkter & tjänster med personligt engagemang och har specialiserad kunskap inom sitt område.
Företaget har lokal närvaro och nyttjar Knivstas unika läge att nå en global marknad. 
Företaget är en god förebild som en snabbväxande jobbskapare med världen som marknad. 
Företagarna har visat otrolig förmåga att göra affärer på ett affärsmässigt professionellt sätt i hela världen. De ser möjligheter i allt och ingenting är omöjligt!
Företagarna har växt till ett stort företag, lite i det fördolda och det är med stolthet juryn vill lyfta detta bolag som en förebild och sätter Knivsta på kartan.Övriga finalister i klassen Årets Knivstaföretag var Knivsta Hushållsservice och VN Vinyls. Övriga finalister i klassen Årets samhällsengagerade näringslivsprofil var Marma Gård Företagsby, Curt och Ann-Stin Thärnström samt Train Station Brewery, Simon Vikström. 

Arrangörer 
Arrangörer av Knivsta Näringslivsgala är Knivsta kommun, Alsike Fastighets AB, VD-nätverket, Knivsta Företagarförening och Nyföretagarcentrum. 

  • Senast uppdaterad 12 okt 2018