Feriearbete för skolungdomar 2015

Plocka skräp

Observera att ansökningstiden har gått ut!

Knivsta kommun erbjuder feriearbete till ungdomar som är folkbokförda i Knivsta kommun och som går i årskurs 9 i grundskolan eller gymnasieungdomar i årskurs 1. Anmäl intresse senast 7 april.

Mellan vecka 25 och vecka 33 erbjuder kommunen tre arbetsperioder. Till varje period utlottas ett visst antal platser till kommunalt feriearbete. Arbetstiden pågår generellt i tre veckor, med en arbetstid på 6 timmar/dag + lunch. Varje period uppgår till max 90 timmar.

Arbete inom barnomsorg, park samt vård och omsorg

Vi kan erbjuda feriearbete inom barnomsorg, park samt vård och omsorg. Du som får en placering inom barnomsorgen eller äldreomsorgen måste begära utdrag från belastningsregistret. Webbadressen dit hittar du i högerspalten här på sidan.

Om du är intresserad kan du  hämta en intresseanmälningsblankett i Kontaktcenter i kommunhuset, eller i receptionen hos Socialtjänstkontoret, Ängbyvägen 10. Skicka din anmälan till Knivsta kommun, Socialtjänstkontoret, 741 75 Knivsta. Du kan även skicka den via e-post till karin.falk@knivsta.se.

Sista anmälningsdag

För att du ska ha en chans att delta i utlottningen av platserna måste vi ha din intresseanmälan senast den 7 april 2015.

• Senast uppdaterad 8 apr 2015