Vill du feriearbeta i sommar?

sommarjobb

Knivsta kommun erbjuder feriearbete till högstadieungdomar i årskurs 9 och gymnasieungdomar i årskurs 1.

Mellan vecka 25 och vecka 33 erbjuder kommunen tre arbetsperioder. Till varje period utlottas ett visst antal platser till kommunalt feriearbete.

Arbetstiden pågår generellt i tre veckor, med en arbetstid på 6 timmar/dag + lunch.
Varje period uppgår till max 90 timmar.
Vi kommer att kunna erbjuda feriearbete inom barnomsorg, park samt vård och omsorg.

De som får en placering inom barnomsorgen och äldreomsorgen måste begära utdrag från belastningsregistret.

Lön sommaren 2015

Lön för 2015 är ännu inte förhandlad.

Är du intresserad?

Intresseanmälningsblanketter finns att hämta i receptionen i Kommunhuset, Centralvägen 18 och i receptionen på Socialtjänstkontoret, Ängbyvägen 10 samt på kommunens hemsida: www.knivsta.se. Där kan du även fylla i ett webbformulär.

Du kan också skicka in din intresseanmälan till:

Knivsta kommun
Karin Falk
Socialtjänstkontoret
741 75 Knivsta.

Sista anmälningsdag

För att du ska ha chans att delta i utlottningen av platserna måste vi ha din intresseanmälan senast 7 april 2015.

• Senast uppdaterad 8 apr 2015