Vem blir årets Knivstabo?

Ros med vattendroppe

Knivsta kommun har inrättat utmärkelsen ”Årets Knivstabo”. Den första prisutdelningen ska ske vid 2015 års nationaldagsfirande i kommunen, den 6 juni.

Vem vill du nominera

Har du någon du vill nominera? Det ska vara en person som på ett positivt sätt satt Knivsta på kartan under 2014. Personen ska vara skriven i Knivsta och ha fyllt 18 år. Politiska insatser kan inte premieras. Rätt att nominera en person till utmärkelsen har du som är skriven i Knivsta kommun.

Din nominering vill vi ha skriftligen senast den 31 mars, tillsammans med en motivering.

Viktigt är att du undertecknar med namn, adress och telefon så att vi kan komma i kontakt med dig om det skulle behövas.

Så här kan du lämna din nominering:

• Brev till kommunen: Knivsta kommun, 741 75 Knivsta
  • Skicka en e-post till kommunen
  • Lämna  nomineringen till Kontaktcenter Knivsta i Kommunhuset, Centralvägen 18. Öppet måndag-fredag kl 8-16.30.

Årets Knivstabo utses av kommunfullmäktiges och kommunstyrelsens presidier under ledning av kommunfullmäktiges ordförande.

• Senast uppdaterad 7 apr 2015