Knivsta bjuder in till seminarium i Almedalen

Med Knivstas läge ett stenkast från Arlanda är utvecklingen av flygplatsregionen mycket viktig för Knivsta kommun, med god infrastruktur och tillgång till bostäder som avgörande nyckelfaktorer.

Under Almedalsveckan bjuder Knivsta tillsammans med övriga Arlandakommuner och Swedavia in till ett seminarium på detta tema, måndag 29 juni kl 13:

Kan kommuner, staten och näringsliv hitta win-win-lösningar för bostäder och infrastruktur?

Arlandaregionen med flygplatsen i centrum knyter samman den växande storstadsregionen. Kommunerna och flygplatsen vill tillsammans skapa förutsättningar för fler bostäder och ett växande näringsliv. Det kräver stora satsningar på infrastruktur. Välkommen på ett seminarium där vi tittar in i framtiden och utanför kommungränserna för att gemensamt hitta lösningar på regionens behov av utveckling, nya bostäder och infrastruktur.

Arrangör

Swedavia, Knivsta kommun, Sigtuna kommun, Upplands Väsby kommun, Vallentuna kommun

Mer information finns via länken i högerspalten.

• Senast uppdaterad 23 jun 2015