Årets andra pedagog utsedd

Katarina_Bornestedt

Utbildningsnämnden delar årligen ut ett stipendium till årets prestation inom nämndens verksamhetsområde. Bakgrunden till att Utbildningsnämnden har inrättat stipendiet är att de anser att det är viktigt att uppmärksamma duktiga pedagoger för de fina insatser de gör inom skolans värld.

I år har Knivsta kommun glädjen att dela ut stipendiet till tre duktiga pedagoger. Katarina Bornestedt som är lärare i en förskoleklass på Segerstaskolan, fick idag ta emot diplom, blommor och prischeck av utbildningsnämndens ordförande Björn-Ove Björk (KD), 1:e vice ordförande Bengt-Ivar Fransson (M) och andre vice ordförande Anneli Löfling (KNU.NU).

Motiveringen lyder: Katarina har glädje och stort engagemang i sitt bemötande med barnen i förskoleklassen. Hon möter varje individ både kunskapsmässigt och socialt på ett föredömligt sätt. Katarina sprider sitt kunnande och arbete i kommunen.

• Senast uppdaterad 29 sep 2015