Årets Knivstabo

blåklockor

Vem tycker du ska utses till Årets Knivstabo?

Missa inte att vara med och nominera den du tycker ska hedras vid kommunens nationaldagsfirande den 6 juni. Vi söker en person som gjort något bra för Knivsta under 2015.

Det kan vara en enskild person - någon av dina vänner, en granne, eller en person som du läst eller hört om. Det kan också vara en person verksam inom föreningslivet, eller inom näringslivet – kanske en av Knivstas företagare.

Tänk på att den du nominerar ska vara skriven i Knivsta och ha fyllt 18 år. Politiska insatser kan inte premieras.

Senast 31 mars

Rätt att nominera till utmärkelsen har du som är skriven i Knivsta kommun. Din nominering vill vi ha skriftligen senast torsdag 31 mars, tillsammans med en motivering. Viktigt är också att du undertecknar med namn, adress och telefon så att vi kan komma i kontakt med dig om vi skulle behöva.

Skicka din nominering till: Knivsta kommun, 741 75 Knivsta eller till knivsta@knivsta.se. Det går också bra att lämna in nomineringen till Kontaktcenter Knivsta i Kommunhuset, Centralvägen 18.

Årets Knivstabo utses av kommunfullmäktiges och kommunstyrelsens presidier under ledning av kommunfullmäktiges ordförande.

Välkommen med ditt förslag!

• Senast uppdaterad 8 jan 2018