Feriearbete för skolungdomar

2016-02-24

Sommarjobb 2011

Vill du feriearbeta i sommar? Nu kan du ansöka!
Knivsta kommun erbjuder feriearbete till ungdomar som är folkbokförda i Knivsta kommun och som går i årskurs 9 i grundskolan eller på gymnasiet årskurs 1.

Anmäl intresse senast 7 april.

Mellan vecka 24 och vecka 32 erbjuder kommunen tre arbetsperioder. Till varje period utlottas ett visst antal platser till kommunalt feriearbete.

Arbetstiden pågår generellt i tre veckor, med en arbetstid på 6 timmar/dag + lunch. Varje period uppgår till max 90 timmar.

Vi kan erbjuda feriearbete främst inom vård och omsorg, park samt barnomsorg.

Du som får en placering inom barnomsorgen och äldreomsorgen måste begära utdrag från belastningsregistret. Webbadressen dit är https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Lön 2016

För ungdomar 16 – 17 år utgår lön med 69 kronor per timme.
För ungdomar 18 – 19 år utgår lön med 84 kronor per timme.

Är du intresserad?

Intresseanmälningsblanketter kan du hämta i Kontaktcenter i Kommunhuset, Centralvägen 18 eller i receptionen på Socialtjänstkontoret, Ängbyvägen 10.

Du kan även fylla i ett webbformulär här på kommunens webbplats från måndag 29 februari.

Skicka din anmälan till Knivsta kommun, Socialtjänstkontoret, 741 75 Knivsta. Du kan även skicka den via e-post till: karin.falk@knivsta.se.
  • Senast uppdaterad 1 apr 2016