Märkning av sopkärl

Sophämtning

Samhällsbyggnadskontoret, avfall och återvinning inför datoriserad tömningsregistrering av samtliga sopkärl i kommunen. Arbetet påbörjades den 1 juni då varje sopkärl förses med ett datachip i form av en platsbricka och en streckkodsetikett. Det är personal från Knivsta kommun som arbetar med märkningen. ID-märkningen betyder att ditt/dina sopkärl i fortsättningen automatiskt registreras av sopbilens dator vid tömningen.

Märkningen ska förbättra servicen till dig som kund men den ska även underlätta arbetet för sophämtarna. Dessutom blir det enklare och smidigare att följa upp att sophämtningen fungerar på bästa sätt.

Vi ber dig som inte har sopkärlen framme att ställa dem synliga för att vi lättare ska kunna hitta dem inför märkningen.

Vi tackar för gott samarbete!

• Senast uppdaterad 3 jun 2016