Bli språkvän i Knivsta

2016-05-27

Flaggor_bli_språkvän

Är du ny eller etablerad i Knivsta kommun? Anmäl dig till att bli språkvän!

Genom att bli språkvän har du möjlighet att lära känna en ny person som också bor i Knivsta kommun. Du som är ny får träffa någon som är etablerad i samhället och du som är etablerad får träffa någon som nyligen flyttat hit. Tillsammans får ni möta någon som ni annars kanske inte hade mött och göra olika aktiviteter medan ni pratar svenska och lär känna varandra.

Det är du och din språkvän som tillsammans bestämmer vad ni vill hitta på och hur länge ni vill träffas. Gå på promenader, ta en fika eller gör det som ni finner roligt och intressant. I första hand umgås ni och har roligt tillsammans. Det är en frivillig och ömsesidig relation.

Vill du veta mer om språkvän eller anmäla dig som språkvän, hittar du länkarna i högerspalten.

• Senast uppdaterad 30 nov 2017