Välkommen till en öppen dialog om kollektivtrafik

2016-11-16

Buss i vinterväglag

I Knivsta bor vi mitt i tillväxtregionen mellan Stockholm och Uppsala. Här finns goda kommunikationer, bra jobb och bostäder. En viktig del i utvecklingen är en effektiv, hållbar och pålitlig kollektivtrafik. Det är en mycket viktig fråga för både UL som ansvarar för kollektivtrafiken i länet, som är en del av Landstinget i Uppsala län samt för Knivsta kommun. Det innebär att kollektivtrafiken ständigt behöver utvecklas för att möta nya och förändrade behov hos både befintliga och framtida resenärer.

Dialogmöte

Nu har du möjlighet att påverka och forma framtiden genom att delta i dialogmötet den 28 november och ställa frågor. Vid mötet finns representanter från kollektivtrafiknämnden i Uppsala län samt från kommunstyrelsen i Knivsta.

Vi vill gärna att du redan nu skickar in frågor eller synpunkter om kollektivtrafiken som du vill ska lyftas på mötet. Även om det inte är säkert att alla frågor hinns med ger det oss en bra bild i förväg på vad
ni som invånare anser är viktigt.

Skicka dina frågor eller synpunkter till knivsta@knivsta.se eller posta dem till adressen:
Knivsta kommun, 741 75 Knivsta
Märk kuvertet med ”Möte om kollektivtrafik”.

Vi ber dig att du anmäler dig med namn via e-post knivsta@knivsta.se.
Sista anmälningsdag är den 21 november.

Dialogmötet hålls den 28 november klockan 18.30-20.30 i Tilassalen, Kommunhuset.

Välkommen hälsar Kollektivtrafikförvaltningen UL och kollektivtrafiknämnden
Uppsala län samt Knivsta kommun och kommunstyrelsen.

• Senast uppdaterad 23 nov 2016