Dags för samråd för ny översiktsplan

2017-04-26

Genrebilder från Knivsta med natur och människor

Knivsta kommun har tagit fram ett samrådsförslag till en ny översiktsplan – ”Översiktsplan för Knivsta kommun 2035 med utblick mot 2050”.

Samrådet pågår 3 maj - 3 juni

Samrådet pågår under en månad med start 3 maj 2017. Under den tiden finns det möjlighet att lämna synpunkter på planförslaget, som inte är ett färdigt dokument utan ett förslag på hur Knivsta ska utvecklas i framtiden. Kommunen vill veta vad du tycker!

Informationsmöte 3 maj

Samrådet inleds med ett informationsmöte den 3 maj i Tilassalen i Knivsta kommunhus, kl 18-20 där du kan ta del av förslaget.

Istället för ett muntligt föredrag av förslaget finns det möjlighet att ställa frågor och berätta om ditt framtida Knivsta för kommunens politiker och tjänstemän. Välkommen när som helst mellan klockan 18 och 20.

Så lämnar du synpunkter

Samrådet pågår mellan den 3 maj och den 3 juni. Under den tiden kan du lämna synpunkter på samrådsförslaget:

• Använd  vårt webbformulär - du hittar det via länken till mer information (till höger på sidan)
  • Pappersblankett som kan hämtas i Kommunhuset
  • Skicka e-post: knivsta@knivsta.se. Märk din e-post: MBK 2017-000234
  • Skicka brev: Knivsta kommun, MBK 2017-000234, 741 75 Knivsta

Via länken till höger kan du läsa mer om arbetet med ny översiktsplan.

Där finns också länk till samrådsförslaget och till formuläret där du kan lämna synpunkter.

• Senast uppdaterad 4 maj 2017