Knivsta hedrar offren

2017-04-09

Stearinljus

Knivsta kommun hedrar offren för attentatet i Stockholm och deltar måndag 10 april i den nationella tysta minut som utlysts av statsministern. Från klockan 8 flaggar kommunen på halv stång vid Kommunhuset. Efter den tysta minuten hissas flaggan i topp.

- Våra tankar och varma deltagande går till offren för det fruktansvärda attentatet i Stockholm, och till deras anhöriga. Tillsammans med Stockholm, Sverige och världen vill vi visa vår kärlek, respekt och solidaritet. Genom att tillsammans samlas i stillhet här i Knivsta visar vi vårt stöd för de drabbade, för det öppna och demokratiska samhället och för alla människors lika värde. Det säger Anders Eskhult, kommunstyrelsens vice ordförande.

Knivsta kommun uppmanar alla medarbetare och kommunala verksamheter som har möjlighet att delta i den tysta minuten.

Kondoleansbok

Efter den tysta minuten kommer det att finnas en kondoleansbok i Kontaktcenter för den som vill uttrycka sitt deltagande.

Kondoleansboken finns på plats under påskveckan de tider som kommunen är öppen, vardagar 8-16.30, Skärtorsdag 8-12. Långfredag stängt.

• Senast uppdaterad 10 apr 2017