Till undermeny Karta Kontakt

Korsningen Apoteksvägen, Forsbyvägen och Gredelbyvägen avstängd för bilar

2017-02-06

Avstängd korsning_2017

 

Vattenfall Värme ska utföra ett stort akut arbete med fjärrvärmeledningar för att säkra leveransen av fjärrvärme. Det är ett stort och omfattande arbete som beräknas pågå i minst 3 månader. Arbetet påbörjas i mitten av februari och pågår fram till sista maj. Det betyder följande:

Gredelbyvägen stängs av helt för biltrafik, från korsningen fram till och med Systembolaget. Handikapparkeringarna på Gredelbyvägen vid Posten/Systembolaget finns kvar och kan användas som vanligt.

Apoteksvägen nedåt mot stationen, stängs av helt för biltrafik.

Forsbyvägen/Apoteksvägen enkelriktas för biltrafik endast från söder för vidare biltrafik österut på Apoteksvägen.

All övrigt trafik gällande bussar och lastbilar hänvisas till alternativa färdvägar. Vid Blomsteraffären byggs en gångbro som gående hänvisas till. Det går att leda cykeln men det är inte möjligt att cykla. Räddningstjänsten är vidtalad.

Mer information

Du som har frågor kring detta rekommenderas att ta en direktkontakt med Vattenfalls kundtjänst, tel 020-82 00 00, eller deras hemsida.

Vi förstår att det kan bli en besvärlig situation för många som vistas och verkar i centrala Knivsta, men vi hoppas på er förståelse för den akut uppkomna situationen.

 

 

  • Senast uppdaterad 6 feb 2017