Val av skola inför hösten 2017

2016-12-16

Skolskylt. Foto IM Söderberg

Val av skola för blivande förskoleklass

E-tjänsten öppnas under valperioden 1-14 februari 2017.
Elever som ska börja i förskoleklass hösten 2017 väljer skola via e-tjänsten skolval här på kommunens webbplats. Inbjudan till skolval skickas ut via brev eller e-post till vårdnadshavare i mitten av januari.

Val av skola för blivande årskurs 7

E-tjänsten öppnas under valperioden 1-14 februari 2017.
Elever som ska börja i årskurs 7 hösten 2017 väljer skola via e-tjänsten skolval här på kommunens webbplats. Inbjudan till skolval skickas ut via brev eller e-post till vårdnadshavare i mitten av januari.

Byte av skola för andra åldrar

Om du funderar på att ditt barn ska byta skola till höstterminen 2017 kontakta rektor både vid nuvarande skola och önskad skola senast den 14 februari 2017. Valet kan tillgodoses under förutsättning att det finns plats i den önskade skolan. Vid val av annan skola inom kommunen kan du ansöka om bidrag till busskort. En förutsättning är att avståndet till skolan är längre än 2 km för elever i förskoleklass och årskurs 1-3 samt 4 km för elever i årskurs 4-9. Har du frågor kontakta gärna rektor vid din nuvarande skola.

• Senast uppdaterad 9 jan 2017