Höjda parkeringsavgifter i Knivsta kommun

2017-09-28

Parkeringsskylt

Vid kommunfullmäktige i våras beslutades det att höja parkeringsavgifterna på de centralt belägna kommunala parkeringarna med hög standard. Bakgrunden är en strävan att genom ett ökat flöde förbättra tillgängligheten till lediga parkeringsplatser.

30-dagarsbiljett köper du via e-tjänsten på webben

Samtidigt som avgifterna höjs tas möjligheten bort att parkera med p-skiva på pendlarparkeringarna under dagtid och möjlighet att parkera gratis klockan 18-06 på vardagar. Helger är det fri parkering. Dygnsbiljetter som gäller under max 2 dygn går att köpa i biljettautomaten eller via app med smartphone. 30-dagarsbiljetter köper du via en e-tjänst här på webben.

Var gäller P-skiva

På Sågverkstorget får du stå 2 timmar med p-skiva. På de övriga centrala kommunala p-platserna får du stå 3 timmar med p-skiva.

• Senast uppdaterad 28 sep 2017