Medborgardialog Alsike vill du vara en del av utvecklingen

2018-11-02

Översiktskarta Alsike

Välkommen på dialog!

Nu bjuder vi in till medborgardialog om samrådsförslaget för detaljplanen Alsike Nord etapp 2. Som en följd av ett samarbetsavtal mellan kommunen, regionen och staten kommer Alsike att få nya mötesplatser, utökad service, skolor, förskolor, en ny järnvägsstation, bättre cykelvägar och kollektivtrafik och ett stort antal nya bostäder. Alsike kommer på sikt att bli en modern levande småstad med varierad bebyggelse, nära den nya järnvägsstationen.

Ett stort tack till alla som engagerade sig i den medborgardialog om hela Alsike som ägde rum den 9 juni i år! Det är nu vi tillsammans ska jämföra det som sades då med det nya förslag som presenteras. Du har tillsammans med oss möjligheten att utveckla den nya stadsdelen till ett så bra svar som möjligt på de önskemål och behov som Alsike, Knivsta och framtidens medborgare har och kommer att ha.

Så - varmt välkommen! Vi bjuder på pizzaslice, frukt och dryck samt möte med andra engagerade medborgare.

Hoppas vi ses där!

Dialogen genomförs av Knivsta kommun tillsammans med Alsike Fastighets AB. Har du frågor, kontakta kommunens planenhet, via Kontaktcenter 018-34 70 00. Eller skicka e-post knivsta@knivsta.se

Vem: Vi söker dig som vill vara en del av utvecklingen av Alsike Nord etapp 2.

När: Måndag 5 november, drop-in mellan kl. 17.30 och 20.

Var: Brännkärrsskolans matsal, Skogsgläntevägen 15 i Alsike

Vad: Mingel, diskussioner och workshop.

• Senast uppdaterad 5 nov 2018