Välkommen till Knivsta Näringslivsgala

Framsida på inbjudan till Knivsta Näringslivsgala

Torsdagen den 11 oktober klockan 18.30 öppnas dörrarna till Knivstas allra första näringslivsgala.

Det blir en kväll med bubblande drycker, middag och underhållning av olika slag - från scenen bjuder bland annat Camilla Enström på ljuva toner och Victor Bouveng berättar om sin racingkarriär och företagande.

Under evenemanget delas priser ut till Årets Knivstaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil. Efter middagen fortsätter festen och nätverkandet på Stationshuset, för den som så önskar. Kvällens konferencierer är James McKie och Roger Hidström Germer.

Gemenskap och nätverkande

- Det blir en kväll för att hylla alla de driftiga företag som finns i vår kommun. Med galan vill vi skapa en mötesplats för företagare från olika branscher, bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta samt rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion som företagen har för Knivstas utveckling, säger Pernilla Westerback, näringslivssamordnare i Knivsta kommun.

Arrangörer

Arrangörer av Knivsta Näringslivsgala är Knivsta kommun, Alsike Fastighets AB, VD-nätverket, Knivsta Företagarförening och Nyföretagarcentrum. Huvudpartners är Handelsbanken och Swedbank. Övriga partners är Almi Företagspartner, Företagsväxter, Knivsta Tryckeri, McKie Media, Stationshuset, Trippus samt Visit Knivsta.

Se mer och köp biljetter via länken till höger.

• Senast uppdaterad 1 okt 2018