Snart dags för Knivsta Näringslivsgala

2019-10-03

Näringslivsgala 2019 affisch 420

Den 10 oktober arrangeras den andra upplagan av Knivsta Näringslivsgala. Med en vecka kvar till festligheterna avslöjas nu namnen på finalisterna till de två priser som delas ut.

Många starka kandidater

I kategorin Årets Knivstaföretagare är de nominerade Saeid Mohamad och Johan Åkhagen Holm på Knivsta Motor, Håkan Medelberg på MBH Aviation och Curt och Ann-Stin Thärnström på Marma Gård Företagsby.
I kategorin Årets samhällsengagerade näringslivsprofil är de nominerade Sofia Hjärner på Noors Slott, Matilda Hübinette på Stationshuset och Gåspennans Johannes Tigerström och Peter Holgersson.

- Det har varit många starka kandidater i år. Det visar ju att vi har väldigt många duktiga entreprenörer i kommunen, säger Roger Hidström Germer, chef Swedbank Knivsta och ordförande i jurygruppen för Årets samhällsengagerade näringslivsprofil.

Skapa mötesplats för företagare

Knivsta Näringslivsgala arrangeras av Knivsta Företagarförening i samverkan med Knivsta kommun, Alsikebolaget, VD-nätverket och Nyföretagarcentrum. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta.

- Vi ser fram emot en trevlig kväll med middag och mingel där företagare kan mötas under trevliga former. Det är ett sätt att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling, säger Pernilla Westerback, näringslivsutvecklare i Knivsta kommun.

Biljetter

Galan hålls i Tilassalen i Knivsta kommunhus den 10 oktober klockan 18 till cirka 22. Minglet fortsätter på Stationshuset för den som vill. Biljetter till Knivsta Näringslivsgala kan köpas fram till och med 4 oktober. Antalet platser är begränsat. Priset är ett självkostnadspris á 400 kr/person (priset är inklusive moms). Biljetten betalas via faktura. För att boka biljetter använder du länken i kolumnen till höger.

• Senast uppdaterad 3 okt 2019