Till undermeny Karta Kontakt

Aktuellt - Knivsta Näringslivsgala

Logotyp Knivsta Näringslivsgala 2018

 

Den 11 oktober arrangeras den första Näringslivsgalan i Knivsta. En kväll för att hylla alla de driftiga företag som finns i vår kommun och det värde de skapar varje dag.

Pristutdelning

Under denna första gala kommer det att koras vinnare i två kategorier, Årets Knivstaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil. Du kan läsa mer om kriterierna för  kategorierna under rubriken nominera.

Om galakvällen 11 oktober

18:30 öppnar dörrarna för mingel och bubblande dryck. Under kvällen blir det middag med underhållning och prisutdelning. Kvällens konferencierer är James McKie och Roger Hidström Germer. Från scenen bjuder bland annat Canilla Enström på ljuva toner och Victor Bouveng berättar om sin racingkarriär och företagande. För den som vill fortsätter nätverkandet efter middagen, vid 22-tiden, på Stationshuset.

Biljetter

Biljetter till Knivsta Näringslivsgala kan köpas fram till och med 4 oktober. Antalet platser är begränsat. Priset är ett självkostnadspris á 350 kr/person. Vid bokning av biljetter kan betalning ske via kort eller via faktura (vid val av fakturering tillkommer en avgift). För att boka biljetter använder du länken i kolumnen till höger.

Syfte och arrangörer

Initiativtagare och arrangörer till galan är Knivsta kommun, Alsikebolaget, VD-nätverket, Knivsta Företagarförening och Nyföretagarcentrum. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta. Det handlar också om att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling. Tanken är att galan ska växa och utökas med fler kategorier de kommande åren.
Huvudpartners för Näringslivsgalan 2018 är Handelsbanken och Swedbank.
Övriga partners: Almi Företagspartner, Företagsväxter, Knivsta Tryckeri, McKie Media, Stationshuset, Trippus & Visit Knivsta

  • Senast uppdaterad 25 sep 2018