Till undermeny Karta Kontakt

Knivsta Näringslivsgala 2019

 

Den 10 oktober arrangeras den andra upplagan av Knivsta Näringslivsgala. En kväll för att hylla alla de driftiga företag som finns i vår kommun och det värde de skapar varje dag. Du som är företagare  i Knivsta är alldeles extra varmt välkommen att delta. 

Pristutdelning

Under denna galakväll kommer det att koras vinnare i två kategorier, Årets Knivstaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil .De tre finalisterna i respektive kategori kommer att presenteras en dryg vecka innan galan. Du kan läsa mer om kriterierna för respektive kategori under rubriken nominera.

Om galakvällen 10 oktober

18:00 öppnar dörrarna för mingel. Under kvällen blir det middag med underhållning och prisutdelning. För den som har gott om energi kvar även efter kl. 22, så kommer Stationshuset att ha öppet för fortsatt nätverkande.

Biljetter till Knivsta Näringslivsgala kan köpas fram till och med 4 oktober. Antalet platser är begränsat. Priset är ett självkostnadspris á 400 kr/person (priset är inklusive moms). Biljetten betalas via faktura. För att boka biljetter använder du länken i kolumnen till höger.

Syfte och arrangörer

Knivsta Näringslivsgala arrangeras av Knivsta Företagarförening i samverkan med Knivsta kommun, VD-nätverket, Nyföretagarcentrum och Alsike Fastighets AB. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta. Det handlar också om att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling. Tanken är att galan ska växa och utökas med fler kategorier de kommande åren.
Huvudpartners för Näringslivsgalan 2019 är Handelsbanken och Swedbank.
Övriga partners: Almi Företagspartner, Företagsväxter, Marxmedia och Stationshuset.

  • Senast uppdaterad 17 sep 2019