Till undermeny Karta Kontakt

Knivsta Näringslivsgala

Tillbaka till Näringslivskalender
Tid: torsdag 11 oktober kl 18:30 - kl 22:00
Plats: Tilassalen

Under Knivsta Näringslivsgala riktar vi fokus mot den bredd av driftiga företagare, som finns runt om i kommunen och hyllar deras bedrifter. Priser delas ut i kategorierna Årets Knvistaföretagare och Årets samhällsengagerade näringslivsprofil.

Program

18:30 Förmingel
19:00-22 Middag med prisutdelning och underhållning
22 (cirkatid) Minglet forsätter på Stationshuset för den som vill

Konferencierer är James McKie och Roger Hidström Germer. Från scenen bjuder bland annat Canilla Enström på ljuva toner och Victor Bouveng berättar om sin racingkarriär och företagande

Biljetter

Biljetter till Knivsta Näringslivsgala kan köpas fram till och med 4 oktober. Antalet platser är begränsat. Priset är ett självkostnadspris á 350 kr/person. Vid bokning av biljetter kan betalning ske via kort eller via faktura (vid val av fakturering tillkommer en avgift). För att boka biljetter använder du länken i kolumnen till höger.

Syfte och arrangörer

Initiativtagare och arrangörer till galan är Knivsta kommun, Alsikebolaget, VD-nätverket, Knivsta Företagarförening och Nyföretagarcentrum. Syftet med galan är att skapa en mötesplats för företagare, stora som små, från olika branscher och att bygga gemenskap och stolthet över att vara företagare i Knivsta. Det handlar också om att rikta ljuset mot näringslivet och den viktiga funktion företagen har för Knivstas utveckling. Tanken är att galan ska växa och utökas med fler kategorier de kommande åren.
Huvudpartners för Näringslivsgalan 2018 är Handelsbanken och Swedbank.
Övriga partners: Almi Företagspartner, Företagsväxter, Knivsta Tryckeri, McKie Media, Stationshuset, Trippus & Visit Knivsta


  • Senast uppdaterad 26 sep 2018