Till undermeny Karta Kontakt

Föräldrarutbildning: Trygghetscirkel

2019-08-26

Föräldrautbildningen Trygghetscirkeln vänder sig till föräldrar som vill förstå barnets behov och signaler. Utbildningen startar den 5 september kl.14:00-15:30, på Fröhuset. Anmäl dig redan nu!

OBS! Begränsat antal platser.

Alla föräldrar vill ge sitt barn trygghet. De vill att barnet ska få en god start i livet. Dock är det inte alltid lätt att vara förälder och veta vad som är bäst i alla situationer. För att kunna det kan man behöva olika typer av kunskap. Därför erbjuder Uppsala Stadsmission nu föräldrautbildningen Trygghetscirkeln med fokus på att utveckla relationen med barnet och få en djupare förståelse för barnets behov. Detta sker i samarbete med Knivsta familjecentral i Knivsta kommun.

Vad gör vi?

Vi träffas i grupp där flera föräldrar deltar. Vid varje träff diskuterar vi kring ett ämne och ni får utrymme för egna reflektioner och erfarenhetsutbyte.

Vad innebär det att delta?

Utbildningen sträcker sig över 8 tillfällen med start den 5 september kl. 14:00-15:30, på Fröhuset. Varje träff är en och en halv timme och kursen är kostnadsfri. Föranmälan krävs. Sista anmälningsdatum: 26 augusti. För att tillgodogöra sig materialet behöver man kunna delta alla tillfällen. 

Utbildningen leds av:

Beteendevetare med grundläggande psykoterapiutbildning och kurator, båda är certifierade att hålla i denna utbildning.

Anmälan:

E-post:
carolin.angman@knivsta.se
Telefon: 018-34 72 11

Frågor:

kvinnobyran@uppsalastadsmission.se
Telefon: 018-56 40 25

  • Senast uppdaterad 26 aug 2019