Till undermeny Karta Kontakt

Personalen vid Estrids gård får pris för arbetet med god tandhälsa

2017-11-10

Personal vid Estrids boende
Friska tänder är viktigt hela livet och kanske ännu viktigare när du blir äldre. Att ha en bra tandhälsa gör att du kan äta och njuta av den mat som lagas. Du mår bättre och du orkar vara med i anordade aktiviteter. Helt enkelt livskvalitet på ålderns höst.

Personalen vid Estrids gård får regelbunden utbildning i basal tandhälsa och de hjälper pensionärerna med deras tänder. Så här har personalen arbetat under många år och resultatet är helt enkelt en god mun- och tandhälsa hos de boende. Men även samarbetet mellan tandläkaren och patienten är viktigt. Det är många pusselbitar som ska länkas ihop från bokning till den avslutande tandvårdsbehandlingen på Estrid.


- Våra medarbetare visar ett stort engagemang för våra pensionärer som bor här och tar ett stort ansvar för att hela vårdkedjan ska fungera, berättar Ferial Sanati biträdande enhetschef vid Estrids gård.


Igår samlades alla som arbetar på Estrids gård för att glädjas åt att de har fått pris för sitt arbete att de som bor här har en god tandhälsa.

- Vi på Estrids gård har medarbetare med ett stort hjärta, engagemang och vilja att göra det bästa för de som bor här, klart att vi ska uppmärksamma detta, säger Maria Mimon biträdande enhetschef på Estrids gård.
  • Senast uppdaterad 11 jan 2018