Till undermeny Karta Kontakt

Öppna mötesplatser

Fröhuset

Fröhuset är en kommunal öppen förskolan som samverkar med Region Uppsala och Svenska kyrkan. Förskolan arbetar aktivt med att främja god hälsa hos barn och föräldrar.

Vi erbjuder en pedagogisk stimulerade miljö med möjlighet till både aktivitet, samtal och avkoppling. Här kan du få gemenskap med andra föräldrar och ditt barn kan leka och göra nya upptäckter. Här kan både vuxna och barn knyta nya kontakter och du som förälder kan få vägledning i föräldraskapet.

Mer information om Fröhusets öppna förskola finner du i menyn till vänster.

Lyckträffen

Lyckträffen riktar sig till alla daglediga över 18 år i Knivsta kommun, oavsett ålder och ursprung. Det är en öppen samlingsplats för dig som söker social gemenskap eller vill delta i olika aktiviteter och/eller fysisk träning. Syftet är att med förebyggande arbete motverka ohälsa på grund av ensamhet och social isolering.

Till Lyckträffen kan du komma för att umgås en stund, delta i någon aktivitet, spela spel eller läsa en bok. Aktiviteterna består av bland annat sång och musik, sitt/stågympa, gemensamma promenader, studiecirklar, temadagar och firande av högtider.

Lyckträffen drivs av Knivsta kommun i nära samarbete med volontärer, frivillig organisationer och kyrkorna i Knivsta.

Mer information om Lyckträffen finner du i menyn till vänster.

Stegen

Stegens öppna mötesplats vänder sig till dig som har psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning, är vuxen och bor i Knivsta kommun. Hit kommer du för att skapa nya kontakter, bryta isolering, lära dig nya saker eller bara umgås. Här finns fika, datorer, spel, dagstidningar, instrument, kurser, hälsofrämjande aktiviteter t ex pingisbord med mera.

Mer information om Stegens mötesplats finner du i menyn till vänster.

  • Senast uppdaterad 29 apr 2019