Till undermeny Karta Kontakt

Program Lyckträffen, 2019

På dessa sidor presenteras Lyckträffens program för våren 2019. Här finner du allt för dig som söker social gemenskap eller som vill delta i olika aktiviteter och/eller få fysisk träning. Till Lyckträffen kan
alla daglediga komma för att umgås en stund, vara med i studiecirklar, lyssna på föreläsningar, gå på fest ...

Observera att till vissa cirklar och grupper behövs anmälan senast en vecka innan och att det finns en gräns för max antal deltagare.

Lyckträffen har ett gott samarbete med studieförbundet Vuxenskolan, IM Sensus/Rådrum, NBV, Röda Korset, PRO, SPF, Svenska Kyrkan, Gredelbykyrkan, SFI, Stegen, Knivstabygdens trädgårdssällskap, Lions, Anhörigstöd,Tillsammans för Knivsta och andra volontära krafter.

Kalendarium för hela Vård- och omsorg finner du länk till i högerspalten

Cirklar och grupper

För vissa av cirklarna och grupperna som finns med på denna sida behövs anmälan. Kom och laga mat, måla, skriv, sjung, spela eller bara lyssna!

Filmvisning i Tilassalen

Fredagar kl. 13.30 i Tilassalen, Kommunhuset.
Filmen är kostnadsfri. Observera att Lyckträffen stänger kl. 13.
PRO har kaffeförsäljning.

Kultur och kalas på Lyckträffen

Våren 2019 är ett smörgåsbord av aktiviteter på Lyckträffen.

Gympapass, träning och må bra-cirklar

Varje vardag i vecka kan du komma till Lyckträffen för någon typ av fysisk aktivitet. I mitten av veckan samlas till exempel Promenadgruppen på Lyckträffen för att ta en tur i Knivsta med boende
från Estrid och Vilhelm.

Röda Korset på Lyckträffen

Måndagskvällar med Röda korset.

Natur, miljö, kost och hälsa med mera...

På Lyckträffen arrangeras flera olika typer av föredrag och information allt från tobak och droger till relationer. I den öppna anhöriggruppen får du som anhörig information och möjlighet till samtal kring just din situation. 
  • Senast uppdaterad 7 jan 2019