"...Lärarna är så begåvade och trevliga, så att man känner sig trygg..." - Elev, 11 år.

 

Omoss_red1
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

  1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Om oss

Kulturskolan erbjuder kurser för alla Knivstabor mellan 0 och 20 år inom fyra olika områden: Nycirkus, dans, drama/teater och musik. Verksamheten sker i huvudsak på fritiden, efter skoltid, och är avgiftsbelagd.

Gemensamt för samtliga kurser är att du är garanterad 26 tillfällen per läsår för den terminsavgift som anges för respektive kurs.

Till Kulturskolan kan du komma som nybörjare eller med tidigare erfarenhet, oavsett vilken ålder du har. I nycirkus, dansen, teatern och nybörjarkursen jobbar vi i grupper som vi sätter ihop efter ålder och/eller förkunskaper. I instrumentalundervisningen jobbar vi i mindre grupper eller individuellt.

Kulturskolans lokaler finns i kulturhuset Kupolen på Thunmanskolan. Viss undervisning kan ibland erbjudas på andra skolor. Danskurser erbjuds även på Brännkärrsskolan i Alsike.
  • Senast uppdaterad 24 aug 2016