Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Barnteater

Lila blommor

Mittiprick spelar Konstiga djur

29 februari klockan 11:00 – 12:00

För barn 3-6 år

Föreställningen bygger på Lotta Olssons och Maria Nilsson Thores bok Konstiga djur.

Är Jättemyrsloken det konstigaste djuret i världen? För att ta reda på det anordnar hen en tävling. Alla djur som vill får anmäla sig och berätta varför just de är konstigast. Det visar sig att alldeles vanliga djur också kan vara konstiga. Hur väljer man en vinnare när alla deltagare är jättekonstiga?

En föreställning full att musik och sång – och riktigt konstiga djur!

Fri entré. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket fr.o.m. lördag 22 februari. Det går även att beställa biljetter per telefon: 018-34 72 30 OBS! Biljetterna hämtas senast fredag 28 februari.

Datum: 29 februari

Tid: 11:00 – 12:00