Se kortfattad information på andra språk eller använd
Google translate för att översätta webbplatsen

Barnteater

Lila blommor

Mittiprick spelar Konstiga djur

29 februari klockan 11:00 – 12:00

För barn 3-6 år

Föreställningen bygger på Lotta Olssons och Maria Nilsson Thores bok Konstiga djur.

Är Jättemyrsloken det konstigaste djuret i världen? För att ta reda på det anordnar hen en tävling. Alla djur som vill får anmäla sig och berätta varför just de är konstigast. Det visar sig att alldeles vanliga djur också kan vara konstiga. Hur väljer man en vinnare när alla deltagare är jättekonstiga?

En föreställning full att musik och sång – och riktigt konstiga djur!

Fri entré. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket fr.o.m. lördag 22 februari. Det går även att beställa biljetter per telefon: 018-34 72 30 OBS! Biljetterna hämtas senast fredag 28 februari.

Datum: 29 februari

Tid: 11:00 – 12:00