Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Folktro och väsen

Lila blommor

Vilhem Sundbom berättar

18 januari klockan 13:00 – 14:00

Träffa författaren Vilhelm Sundbom som skrivit den spännanden bokserien "Bortrövad".

Har du hört talas om troll, Skogsfrun eller Näcken? Förr i tiden var dessa varelser en naturlig del av människors vardag. De olika varelserna kunde vara snälla och hjälpsamma men också elaka och farliga.
Barn och ungdomsförfattaren Vilhelm Sundbom besöker biblioteket och berättar om folktro, sagor och sägner.

Passar barn från 7 år. Ingen föranmälan. Fri entré.

Datum: 18 januari

Tid: 13:00 – 14:00